Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Tenerife: uw hotel in Tenerife (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Tenerife

We hebben de juiste hotels in Tenerife voor jou

Tenerife: een toppertje onder de Canarische Eilanden. Niet te verwonderen: want door zijn unieke ligging is het er het hele jaar door aangenaam warm. Uitgestrekte zandstranden en adembenemende natuurlandschappen vormen het ideale decor voor jouw droomvakantie.

Uitgestrekte stranden

Ben je toe aan een ontspannen luilekkervakantie? Trek dan naar Tenerife. Een eiland dat bekend staat voor zijn mooie stranden, bruisende promenades en gezellige marktjes. Relaxen is een fluitje van een cent in onze hotels in Tenerife. Met aquapark of zonder? Met uitzicht op zee of op het zwembad? Aan jou de keuze!

Prachtige natuurlandschappen

Tenerife heeft voor jou prachtige natuurlandschappen in de aanbieding. Met een fauna en flora om ú tegen te zeggen. Vergaap je aan een ongekende variatie van bloemen, cactussen en palmsoorten. Of trek je wandelschoenen om de Teide te beklimmen. Op de top van deze slapende vulkaan heb je een adembenemend zicht over de Atlantische Oceaan. We hebben voor jou een uitgebreide keuze aan hotels in Tenerife: van Costa Adeje, over Playa de las Americas, tot Puerto de la Cruz.

Bezoek op je vakantie ook een vulkaan: een belevenis!

In spelprogramma’s is het een typische strikvraag: “Wat is de hoogste berg van Spanje?” Neen, die ligt niet in de Pyreneeën! De hoogste Spaanse berg bevindt zich op het Canarische eiland Tenerife: het is de vulkaan Pico del Teide.

Wie een ander soort Tenerife wil leren kennen dan enkel de stranden, doet er goed aan een auto te huren of deel te nemen aan een excursie naar die bezienswaardige berg. Je kunt er verpozen en zelfs een koffie drinken tussen een enorme verzameling rotsblokken, héél lang geleden uitgespuwd door de vulkaan.

Via een soort maanvlakte waar Charlton Heston in de beroemde film Planet of the Apes ooit tegen een bende stoere mensapen vocht, rij je naar een typisch kapelletje, leeg en verlaten. Naast de parador - een typisch Spaans luxehotel in een historische site - bezoek je een museum over de strijd tegen het vuur en de lava. Het illustreert ook de geschiedenis van Tenerife en de eerste bewoners, de Guanchen.

Reserveer nu je hotel met vlucht

Een ruime waaier van hotels in Tenerife, all inclusive? Die vind je bij ons! Jouw garantie op een vakantie vol plezier. Reserveer nu supervoordelig je droomhotel, mét vlucht.