Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Trier: uw hotel in Trier (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Trier

We hebben de juiste hotels in Trier voor jou

Hou je van cultuur en gastronomie? Dan ben je in Trier op de juiste plaats. In de oudste stad van Duitsland vind je een schat aan Romeinse bezienswaardigheden. Tot rust komen doe je in de prachtige Moezelstreek.

Restanten uit het Romeinse tijdperk

Onze hotels in Trier centrum vormen de ideale uitvalsbasis voor jouw citytrip. Trek je wandelschoenen aan en dompel je onder in het Romeinse verleden van de stad. Verdienen een plaatsje op jouw programma: de Porta Nigra, de Basilica, het amfitheater en de Keizerthermen. Neem ook een kijkje op de Hauptmarkt, een van de mooiste stadspleinen van Duitsland. En stap zeker eens de prachtige Sint-Petersdom binnen. Genoeg cultuur opgesnoven? Dan is het tijd om heerlijk te kuieren in de winkelstraten van de stad.

Op verkenning in de Moezelstreek

Kies je voor een van onze hotels in Trier? De omgeving errond is prachtig! In de Moezelstreek vind je glooiende heuvels, pittoreske wijndorpjes en indrukwekkende burchtruïnes. Het ideale decor voor prachtige wandel- en fietstochten. Of wat dacht je van een ontspannende boottocht op de Rijn? Doen!

Reserveer nu je hotel

Hotels in Trier (Duitsland)? Die vind je bij ons! Reserveer nu je droomexemplaar. En beleef een fantastische vakantie.