Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Tunesië: uw hotel in Tunesië boeken bij Thomas Cook

Hotel in Tunesië

We hebben de juiste hotels in Tunisië voor jou

Op vakantie in Tunesië wissel je strand en cultuur moeiteloos af. En of je nu op je eentje het avontuur opzoekt of met de volledige familie er op uittrekt, Tunesië blijft je verrassen! Onze aanrader: steek het water over naar het Tunesische eiland Djerba aan de zuidkust. Je vindt er prachtige stranden en luxueuze hotels. Tunesië is ook een geweldige bestemming voor een all inclusive vakantie. Kijk zeker ook eens naar een interessante last minute Tunesië aanbieding. Ook in badplaatsen als Sousse, het vlakbij gelegen Port El Kantaoui of Skanes in de regio van Monastir vind je uiteraard mooie hotels en interessante all inclusive aanbiedingen.

4 tips voor je vakantie in Tunesië!

  1. Wie zijn ogen niet wil geloven, trekt naar het Chott El Jerid, een zoutmeer van 250 op 60 km. De zoutkorst kleurt van zilver naar roze tot violet en met een beetje geluk zie je een fata morgana! Extra adrenaline nodig? Doe er aan Speed Sailing! Zeker doen als je eens wat anders wil zien tijdens je vakantie Tunesië.

  2. Proef de traditionele schotel bij uitstek: couscous. Je mag met de vingers eten! Graag wat pikanter? Bestel dan een sausje genaamd harissa. Of eet een geweldige Tajine. Sluit af met de nationale drank: (bijzonder) zoete, groene muntthee. Niet alleen lekker, maar ook goedkoop.

  3. In Tunis is het Bardo Museum een absolute aanrader. Hier woonden de Beys, de laatste koningen van Tunesië. En kijk ook eens naar boven, anders zou je het prachtige plafond van de Virgiliuszaal of de koepel in de Soussezaal over het hoofd kunnen zien!

  4. Verwen je zintuigen in de ‘gargottes’, kleine eettentjes met traditionele gerechten tegen een schappelijke prijs. Zet je lippen aan het lokale bier Celtia, aan een Boukha (vijgenjenever) of aan een Thibarine (soort cognac met dadels).