Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Turkije: uw hotel in Turkije boeken bij Thomas Cook

Hotels in Turkije

We hebben de juiste hotels in Turkije voor jou

Turkije vormt de brug tussen Europa en Azië. Het is jouw toegangspoort naar de betoverende wereld van Duizend-en-één-nacht. Waar het comfort van het Westen hand in hand gaat met de mysterieuze sfeer van het Oosten. En dat op nog geen vier uur vliegen van Brussel.

Op ontdekking aan de Turkse Rivièra

Aan de Turkse Rivièra schijnt de zon driehonderd dagen per jaar. Jouw garantie op een heerlijke luilekkervakantie. Vlij je neer op de idyllische stranden. Of ga op ontdekking in eeuwenoude vestingstadjes, charmante vissershavens of antieke tempelruïnes. Tot rust komen doe je in een van onze hotels in Turkije. Zoals in Side, Belek of Kemer.

Waterpret aan de Klassieke Kust

Ben je een watersporter pur sang? Dan is de Klassieke Kust van Turkije jouw droombestemming. Duiken of snorkelen? Jetskiën of kanoën? Alles kan! Levendige badplaatsen met brede stranden en indrukwekkende jachthavens vormen het ideale decor voor jouw vakantie. We hebben voor jou een ruime keuze aan hotels in Turkije. Van Bodrum, over Didim, tot Torba.

Natuur en cultuur aan de Egeïsche Kust

Natuur en cultuur aan de Egeïsche Kust

De Egeïsche Kust is een van de mooiste streken in Turkije. Je vindt er prachtige landschappen met subtropische vegetatie, kleurrijke bloemen en statige rotsformaties. Ideaal dus voor prachtige fiets- en wandeltochten. Snuif je graag wat cultuur op? Laat je dan zeker verrassen door de archeologische schatten van Troje en Efese. Na een dag vol avontuur schuif je ’s avonds aan tafel in een van onze hotels in Turkije all inclusive.

++