Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Valencia: uw hotel in Valencia (Spanje) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Valencia

We hebben de juiste hotels in Valencia voor jou

Valencia is een stad aan de Spaanse Oostkust. De zon schijnt er meer dan driehonderd dagen per jaar. En een roemrijk verleden gaat er hand in hand met een veelbelovende toekomst. Een absolute aanrader voor een citytrip!

Cultuur opsnuiven in de stad

Reserveer je een van onze hotels in Valencia centrum als uitvalsbas voor je citytrip? Goed idee! In de oude stad dwaal je rond in een wirwar van gezellige straten en pleinen. De klokkentoren van de kathedraal is zeker een bezoekje waard. Ook niet te missen: de Stad van Kunsten en Wetenschappen. In dit futuristische complex vind je onder meer een wetenschapsmuseum, een multimediacentrum en het op een na grootste aquarium van Europa.

Heerlijk relaxen op het strand

Ben je een zonneklopper pur sang? Kies dan voor een van onze hotels in Valencia aan zee. Kom tot rust op de Valenciaanse zandstranden. En geniet van de zonnestralen op je snoet, terwijl een verfrissend zeebriesje door je haren waait. Tijd voor wat actie? Die vind je op de prachtige boulevard Paseo Maritimo. De plaats bij uitstek om te wandelen, te joggen of te rolschaatsen.

Reserveer nu je hotel

Hotels in Valencia, bij het strand? Die vind je bij ons. Reserveer nu je hotel tegen een voordelig tarief. En beleef de citytrip van je dromen.