Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Venetië: uw hotel in Venetië (Italië) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Venetië

We hebben de juiste hotels in Venetië voor jou

Venetië: een drijvende stad die gebouwd is op en rond 118 eilandjes. En waar pleinen, paleizen en gondels het straatbeeld kleuren. Een unieke citytrip? Die beleef je hier!

Gezellig kuieren

Kies je voor een van onze hotels in Venetië centrum? Dan heb je meteen de ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in de stad. Kuier rond in de smalle steegjes en hou halt op het indrukwekkende San Marcoplein. Zin om de stad op een originele manier te verkennen? Kruip dan in een gondel en vaar onder de Brug der Zuchten door.

Kunst en cultuur

Venetië heeft een roemrijk verleden als handelsstad. Stille getuigen daarvan zijn de prachtige paleizen en de indrukwekkende kerken. Verknocht aan kunst? Breng dan zeker een bezoekje aan de Collezione Peggy Guggenheim. Hier vind je een indrukwekkende collectie moderne Amerikaanse en Europese kunst – met topwerken van onder meer Picasso, Margritte en Chagall. Uitrusten doe je in je hotel in Venetië. Met zwembad of zonder? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je hotel

Hotels in Venetië, met vijf sterren of minder? Die vind je bij ons. Reserveer nu je droomexemplaar tegen een voordelig tarief. En beleef de citytrip van je dromen.