Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Wenen: uw hotel in Wenen (Oostenrijk) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Wenen

We hebben de juiste hotels in Wenen voor jou

Wenen? Dat is een van de hipste steden in Europa. Hier vind je boeiende kunst en wonderlijke muziek. Maar ook mooie parken, trendy uitgaansbuurten en lekker eten.

Parels van paleizen

Kies je voor een van onze hotels in Wenen centrum? Dan logeer je tussen enkele architecturale pareltjes. Want keizers en keizerinnen lieten hier prachtige gebouwen neerpoten. Topattractie is het Schönbrunn-paleis, de voormalige zomerresidentie van de Habsburgse vorstenfamilie. Ook meer dan de moeite waard: de Hofburg. Hier vind je het Sissi-museum en de Spaanse rijschool. Honger gekregen van al dat moois? Spring dan binnen in een authentiek koffiehuis en proef van de heerlijkste Sachertaarten.

Kunst, muziek en natuur

Wenen is het paradijs voor cultuurliefhebbers. Place to be is het MuseumQuartiers. Het MUMOK (Museum moderner Kunst) en de Kunsthalle Wien staan garant voor uren kijkplezier. Zin om wat frisse lucht te scheppen? Dan kom je ongetwijfeld tot rust in de groene parken zoals het Stadtpark en de Volksgarten. Een indrukwekkend concert vormt de perfecte afsluiter van je dag. Want deze stad, waarin onder meer Mozart, Beethoven en Strauss leefden, bruist van de klassieke muziek. Overnachten doe je in een van onze hotels in Wenen. Met 5 sterren of minder? Dat kies je zelf!

Reserveer nu je hotel

Hotels in Wenen? Aanbiedingen om ú tegen te zeggen vind je bij ons! Reserveer nu tegen een voordelig tarief. En beleef een onvergetelijke citytrip in deze sprookjesachtige stad.