Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Hotels Zwarte Woud: uw hotel in Zwarte Woud (Duitsland) boeken bij Thomas Cook

Hotels in Zwarte Woud

We hebben de juiste hotels in het Zwarte Woud voor jou

Heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving? Dat doe je in het Zwarte Woud. De lucht is er nog zuiver en de natuur ongerept. En je verveelt je er geen seconde!

Bergen in het Zwarte Woud

Ben je toe aan een gezonde vakantie? Kies dan uit ons ruime aanbod van hotels in het Zwarte Woud (Duitsland). De streek is een topbestemming voor natuurliefhebbers. In het rijk gevarieerde landschap kom je helemaal tot rust. Hoog in de bergen ontdek je de bron van de Donau. Volg het kabbelende riviertje voor een avontuurlijke wandeling. Gaat dat allemaal te traag? In de winter ski je de bergen af met een rotvaart.

’s Werelds grootste koekoeksklok

Er valt heel wat te beleven in het Zwarte Woud. Bij warm weer geniet je van waterpret in en rond de Titisee. In Schonach ontdek je de grootste koekoeksklok ter wereld en in Triberg bewonder je metershoge watervallen. Last van een hongertje? Smul dan van een stukje Schwarzwälder Kirschtorte. Overnachten doe je in een van onze hotels in het Zwarte Woud. Aan de Titisee, in Triberg of in Schonach? Aan jou de keuze!

Reserveer nu je droomhotel

Op zoek naar hotels in het Zwarte Woud? Met zwembad of zonder? We hebben ze allemaal. Reserveer nu je hotel. Jouw garantie voor een verkwikkende vakantie.