Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Heb je een bemerking?

Dan horen wij die graag! Zo kunnen wij dit verder nakijken voor jou en kunnen wij er ook rekening mee houden in de toekomst. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze producten en diensten verder te verbeteren. 

Omdat we jou een warm hart toedragen en altijd voor je klaar staan, vind je hieronder nog enkele handige weetjes. 

Wanneer je nog op vakantie moet vertrekken 

Ben je nog niet op vakantie vertrokken, maar heb je wel al een vraag of opmerking? Neem dan zo snel mogelijk contact op met jouw Thomas Cook reisagent zodat hij jou onmiddellijk kan helpen of bel Thomas Cook op het nummer 070/750 243. 

Wanneer je op vakantie bent 

Ben je op dit moment op vakantie en heb je dringende hulp nodig? Contacteer dan onze professionele reisleiding ter plaatse. Ons team is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar via het telefoonnummer +32 25 88 47 59. Wij zijn ook digitaal bereikbaar:  

Wanneer je al terug bent van vakantie

Ben je al terug van vakantie en wou je graag enkele reiservaringen met ons delen? Je kan jouw bemerking doorsturen naar ons Service Center via dit formulier. Je dient enkel de vakken in te vullen waarover je ontevreden was.  

Na het indienen van je klacht krijg je een ontvangstbevestiging met de verwachte afhandelingsdatum. 

Hier kan je de status van je dossier opvragen of ons bellen op het nummer 09 248 49 30. Wij zijn ook steeds bereikbaar per mail via customerservice@thomascook.be

Wanneer je een bemerking hebt over de luchtvaartmaatschappij 

Wij mogen als reisorganisatie geen standpunt innemen in plaats van de luchtvaartmaatschappij. Wij raden je dus graag aan om zelf contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij zodat zij jouw dossier verder kunnen behandelen. Je kan de contactgegevens online vinden. 

 Feedback over Brussels Airlines kan wel naar ons Service Center worden doorgestuurd. Wij nemen hiervoor zelf contact op met deze luchtvaartmaatschappij.