Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Last Minute Ardennen: snel op vakantie met de Last Minutes van Thomas Cook!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Ardennen


Op avontuur in het groene hart van België

Voel je vakantiekriebels? Wil je er eens helemaal tussenuit, maar niet te ver weg? Snuffel dan eens door onze lastminutes Ardennen. Wedden dat je een supertoffe en voordelige aanbieding voor het hele gezin vindt?

Lastminutes Ardennen: spannend vakantieparadijs

Op de Ardennen raak je nooit uitgekeken. Het is onvoorstelbaar hoeveel de streek jou en je kinderen biedt: middeleeuwse kastelen, gastvrije abdijen, onevenaarbaar mooie wandelroutes, pittoreske dorpjes en trendy steden. Zin in een safari? In Aywaille, dichtbij Luik, sta je oog in oog met wilde dieren uit Afrika en Zuid- Amerika. Ondergrondse wonderen beleven? Daal af in de betoverende grottenwereld van Remouchamps, Han, Goyet, of Lorette-Rochefort. En hebben je kinderen astronautenambities? Neem hen dan mee naar het Euro Space Center in Transinne. Open monden gegarandeerd.

Lastminutes Ardennen: voor stevige stappers en dagtrippers

Echt wandelen? Neem de GR 57, het grote Ourthepad, dat van Luik tot Luxemburg loopt. De route volgt de Ourthe door uitgestrekte bossen en wouden, komt langs toeristische en historische plekjes, en meandert door de subliemste landschappen van de Ardennen. Ideaal voor een pittige dagtrip, of een meerdaagse uitdaging. Of ga op tocht door de indrukwekkende Hoge Venen, natuurlijke veenmoerassen aan de Eifel, en ontdek de zeldzame plant- en diersoorten. Beginner of gevorderde, jong of oud … waar je ook je lastminute vakantie Ardennen boekt, in de plaatselijke toeristendienst vind je vast een wandeling op jouw niveau.

Pluk de zon van ons web

Voor water moet je niet aan de kust zijn. Rivieren, meren of kreken, in de Ardennen vind je puur, helder vis- vaar- en zwemwater. Tussen de provincies Namen en Henegouwen ligt Eau d’Heures, het grootste merengebied van België. Zwemmen, kajakken, surfen, zeilen, … hier halen watersporters hun hartje op. Maar ook de Ourthe, de Lesse en de kleine bosriviertjes zorgen voor zonnige waterpret. En met onze lastminute-aanbiedingen vind je zeker een betaalbare chalet of bungalow met zwembad. Laat nu de zon maar schijnen.

Lastminutes Ardennen: met je gezin voordelig op reis

Laat de spreekwoordelijke Belgische zomer je niet afschrikken. Beslis over je vakantiebestemming met één oog op het weerbericht. Boek nu je lastminute vakantie Ardennen, en beleef met je gezin het avontuur van je leven.

All Inclusive