Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Last Minute Belgische kust: snel op vakantie met de Last Minutes van Thomas Cook!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Lastminutes Belgische kust


Zonzeker op reis

De Belgische kust is dé vakantiebestemming voor wie van uitwaaien, kust en kunst houdt. Met onze Bourgondische cultuur eet en drink je nergens zo lekker. Wist je dat onze dijken uniek aan de Noordzeekust zijn? Flaneer langs de gezellige restaurants, terrasjes en winkels, en geniet van het goede leven. Wandel langs de vloedlijn, of bezoek de vele kunstenfestivals en galerijtjes aan zee. Bang voor een natte zomer? Een late beslisser? Boek dan jouw lastminute vakantie aan de zee bij Thomas Cook– nadat de Ijsheiligen goed weer voorspelden.

Lastminute naar de kust: flaneren op de dijk

Elke Belgische kuststad heeft iets bijzonders. Hou je van ongerepte natuur? Boek dan jouw lastminute-verblijf in De Panne, de groene parel van de Vlaamse kust. Zin in gezellige, zomerse drukte? In Oostende, koningin der badsteden, loop je van de bruisende stad recht de verfrissende zee in. Liever wat rustiger? Dan moet je in Wenduine of Middelkerke zijn. Exclusief Knokke zet zijn noorderpoorten open naar de stille natuur van het Zwin. En in Nieuwpoort vis je jouw sole meunière vers uit de vismijn.

Lastminutes aan zee: wandelen, fietsen en genieten

Hou je van actieve genietvakanties in de pure natuur? De Belgische kust dé droomplek voor het hele gezin. Je kinderen zoeken schelpen op het strand en kopen er in kleurige strandwinkeltjes de mooiste huisvlijtbloemen mee. Of ze gaan gocarten over de dijk – met een druppend ijsje in de hand. Jij laadt je batterijen weer op met fikse wandeling langs de vloedlijn. Het jodium in de knisperend frisse lucht geeft je hele lijf een weldadige oppepper. Zot van de zee? Volg een zeilcursus, of leer surfen. De vele watersportverenigingen langs de kust leren je één worden met water en wind. Wie geen zeebenen heeft, temt stoere vliegers, of scheert in een kitebuggy over de zandstranden.

Nu voordelige vakanties Oostende, Blankenberge, Knokke, ...

Zin in een super fijne, en kindvriendelijk genietvakantie? Zoek het niet te ver. Boek nu je lastminute vakantie aan de Belgische kust bij Thomas Cook. Kies jouw favoriete kuststad uit ons voordelige lastminute-aanbod, en geniet van het goede leven.

All Inclusive