Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Egypte: snel én scherp geprijsd!

 Bekijk het aanbod Last Minutes »

 

Last minute Egypte

Vakantie in superlatieven

Snak je ernaar om even te ontsnappen aan alle stress? Dan ben je bij Thomas Cook aan het juiste adres. Wat dacht je van een last minute naar Egypte? De all inclusive-formule in het land van de piramiden spreekt tot de verbeelding. Leg je languit op hagelwitte stranden. Snorkel in kristalhelder water en geniet. En bouw ’s avonds een feestje in een van de dancings.

Cultuur en natuur

Naast prachtige stranden heeft Egypte nog heel wat andere troeven. Breng een bezoekje aan de Vallei der Koningen. En ontdek waar onze geschiedenis ontstond. Of treed binnen in de imposante tempel van Ramses II in Aboe Simbel. Even verzadigd van alle cultuur? Maak dan een wandeling op een kranige kameel. Of ontdek op een quad hoe weids de woestijn is.

Zorgeloos genieten

Ben je klaar voor een last minute naar Egypte? In El Gouna of Hurghada? Thomas Cook garandeert je de beste service. Zorg jij maar voor een fleurig zwempak. Wij regelen intussen je vlucht, je hotel en je vervoer ter plaatse. Zo geniet je zonder zorgen van een heerlijke vakantie onder de zon.

Reserveer nu

Reserveer nu je last minute naar Egypte. Thomas Cook belooft je een onvergetelijke reis.

All Inclusive