Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Griekenland: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Griekenland


Enkele maanden geleden had jij nog geen vakantieplannen. Dus legde je ook geen reis vast. Maar nu heb je tóch zin om eropuit te trekken. Geen probleem … met de last minutes van Thomas Cook! Wat dacht je van Griekenland? In het land van olijfbomen, feta en ouzo kom je helemaal tot rust. Een aanrader!

Athene: parel van een hoofdstad

Athene, de hoofdstad van Griekenland, staat garant voor een onvergetelijke citytrip. Die katapulteert je naar het roemrijke verleden van de oude Grieken. Verdienen een plaats op jouw programma: de Akropolis, de Agora en het Dionysus-theater. Maar ook het moderne Athene is de moeite waard. In de bruisende nachtclubs en de hippe winkelstraten verveel je je geen seconde. Sta je te popelen om te vertrekken? Reserveer dan nu je last minute naar Griekenland. All inclusive of niet: jij kiest!

Waai uit op de Griekse eilanden

Wie Griekenland zegt, denkt … eilanden. Hier is het heerlijk luieren op uitgestrekte stranden. Een klepper van formaat is natuurlijk Kreta. Bezoek het wondermooie Knossospaleis of trek op avontuur in de Samariakloof. Nog een aanrader? Rodos! Op dit eiland schijnt de zon bijna het hele jaar door. Zowel de kust als de oude binnenstad hebben heel wat in petto voor jou. En dan is er nog Lesbos. Hier kom je tot rust in een decor van olijfbomen, kloosters en amfitheaters. Wil je tijdens je last minute naar Griekenland uitgaan? Spring dan binnen in de vele nachtclubs op de eilanden.

Reserveer nu

Een last minute naar Griekenland boeken? Dat doe je bij Thomas Cook! Ontdek dan nu ons aanbod, reserveer en … pak je koffers!

All Inclusive