Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Istanbul: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Istanbul


Op citytrip naar fascinerend Turkije

Op zoek naar een bijzondere vakantie of weekendje weg? Boek nu jouw last minute citytrip naar fascinerend Istanbul. En ontdek een bruisende stad vol contrasten: moskeeën en kerken, paleizen en houten huizen, bazaars en hippe winkelstraten.

Istanbul: Azië ontmoet Europa

Laat je vervoeren door bijzonder Istanbul, het vroegere Byzantium of Constantinopel. De hoofdstad van Turkije verzoent het rationele Westen met het mysterieuze Oosten: het is de enige stad die op twee continenten ligt. Dat merk je aan zijn culturele rijkdom. Keizers en sultans, koningen en pauzen lieten hier elk hun sporen na.

Istanbul: last minute naar majestueuze paleizen en moskeeën

Het sprookjesachtige Oosten beleven? Bezoek dan het prachtige Topkapi paleis, en waan je in de harem van de sultan. Laat je overweldigen door de indrukwekkende Aya Sophiamoskee met zijn gigantische koepel en de splendeur van de Blauwe Moskee met zijn miljoenen blauwe tegeltjes.

Last minute weekendje Istanbul: shoppen vanaf de eerste minuut

Istanbul verzoent authentieke ambacht met hip design. In de Grote Bazaar loop je langs een wirwar van straatjes langs de duizenden winkeltjes. Je vindt er werkelijk alles – van juwelen en koper tot tapijten en lederwaren. Liever luxe? Rep je dan naar naar de wijken Nişantaşı en Teşvikiye met hun knappe designwinkels.

Last minute weekendje Istanbul: voordelige hotels en vliegreizen

We selecteerden de mooiste, meest comfortabele én voordeligste hotels in en om de Sultanahmet-wijk. Op last minute citytrip naar Istanbul? Reserveer snel je hotel op loopafstand van de Hippodroom, de Blauwe Moskee en de Aya Sofya en het Yerebatan Paleis. En geniet van een verrassend mooie stad.

All Inclusive