Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Italië: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Italië

Je staat te popelen om er even tussenuit te knijpen. Alleen … je reserveerde nog geen vakantie. Niet erg! Want Thomas Cook heeft voor jou altijd last minutes in de aanbieding. Wat dacht je van een reisje naar Italië? In het land van dolce far niente geniet je volop van prachtige natuurlandschappen en eeuwenoude steden.

Cultuur en wijn in Toscane

Snuif je graag wat cultuur op tijdens je vakantie? Kies dan voor een last minute naar Italië in Toscane. In de renaissanceparel Firenze vind je prachtige kunst- en bouwwerken. En ook in gezellige stadjes zoals Pistoia, Siena en Lucca is de geschiedenis nooit ver weg. Zodra je de steden verlaat, kom je terecht in adembenemende landschappen waar wijnranken welig groeien. De ideale locatie om jezelf te trakteren op een heerlijk glaasje Chiantiwijn!

Natuur aan het Gardameer

Natuurliefhebbers komen ongetwijfeld tot rust aan het Gardameer. In een decor van water en bergen maak je hier de mooiste wandel- en fietstochten. Ook een aanrader: de kabelbaan naar Monte Baldo. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht over de streek. Sta je opnieuw in het dal? Spring dan op de boot en zet voet aan wal op een van de vele eilandjes in het meer. Komt het water je al in de mond? Reserveer dan nu je last minute naar Italië. All inclusive of niet: dat kies je zelf.

Strandvakanties in Italië

Ook voor een typische luilekkervakantie ben je in Italië op de juiste plaats. Aan de Adriatische kust is het zalig zonnekloppen op het strand. Mag het voor jou echt hot zijn? Trek dan naar de eilanden Sicilië en Sardinië. Warme temperaturen gegarandeerd!

Reserveer nu

Op zoek naar een last minute naar Italië? De vliegvakantie van je dromen vind je bij Thomas Cook. Bekijk nu ons aanbod en reserveer jouw trip naar het land van la dolce vita.

All Inclusive