Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Londen: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Londen

Voordelige stedentrip naar swinging Londen

Zin in een stedentrip naar trendy Londen? Boek je voordelige last minute Londen bij Thomas Cook, en spoor of vlieg dit weekend naar de stad van Buckingham Palace, Westminster Abbey, de Tower Bridge en de Big Ben.

Citytrip Londen: hip and happening

Londen is dé stad voor een heerlijk weekendje weg. De adembenemende grandeur van de historische gebouwen, de musea van wereldklasse, en de vele winkelstraten maken van jouw last minute een geweldig avontuur.

Last minute Londen: heerlijk weekendje shoppen

Winkelen? In Londen vind je alles wat je zoekt: de chic van topontwerper Stella McCarthy, de extravagantie van Vivienne Westwood, of de traditionele kwaliteit van Burbury. Van het wereldberoemde Harrods en Liberty tot de hippe designwinkeltjes in Carnaby Street of Knightsbridge … Londen is jouw shopparadijs!

London in een oogwenk

In het metronetwerk in London spoort je heel eenvoudig van het ene naar de andere station. Reis je liever bovengronds? Dan is een hop on/hopoff dubbeldekbus dé oplossing. Zo zie je alle monumenten, gebouwen en unieke bezienswaardigheden zonder je moe te maken.

Last minute Londen: voordelige hotels

Je cityrtrip Londen maak je zo voordelig als je wilt. Bij Thomas Cook vindt u comfortabele én voordelige accommodaties. Heb je even genoeg van het sightseeing en shoppen? Dan kom je lekker thuis in jouw Thomas Cook-hotel.

All Inclusive