Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Marokko: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Marokko


Geniet van een oriëntaals avontuur

Wacht je liefst tot de laatste minuut om je vakantie te boeken? Gelijk heb je. Want bij Thomas Cook vind je geweldige last minute vakanties. In Marokko, bijvoorbeeld. Zin in een heerlijk oriëntaalse reis? Reserveer nu, pak je koffers, en vlieg er helemaal tussenuit.

Magie, muntthee en Marrakech

Marokko is een land van betoverende schoonheid, en Marrakech de parel op zijn kroon. Beleef een stad die bruist van leven, verdwaal in de kleine straten van de medina, snuffel rond in de soeks. Of vergaap je aan de machtige moskeeën, paleizen, en tuinen. Op elke hoek van de straten in Marrakech wacht jou een magische verrassing.

Hotels, rondreizen, riads

Thomas Cook reserveert de spannendste last minute aanbiedingen voor jou: een rondreis langs de Keizerlijke Steden van Marokko, of een luxe hotelverblijf aan de zijdezachte stranden van de Atlantische oceaan. Dompel jij je liever helemaal in de Oriënt onder? Dan is een verblijf in een authentieke riad echt iets voor jou.

Last minute naar de Marokkaanse zon

Zwemmen in een zwembad met zicht op de oceaan? Gastronomisch genieten in een luxehotel? Op een dakterras luieren met een boek en muntthee? Of langs de vloedlijn slenteren … boek snel je last minute, en laat je verleiden door Marokkaanse zon.

Reserveer nu

Zin in een vakantie in Marokko? Klik ‘ja!’ Bekijk onze Last Minute Marokko-aanbiedingen, en reserveer nu jouw oriëntaalse verwenning.

All Inclusive