Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Marrakech: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Marrakech


Zinderend sprookjesverblijf in een authentieke riad

Zin in een exotische vakantiebelevenis? Boek snel je last minute naar Marrakech, parel van de Oriënt. Laat je verleiden door een stad die nooit slaapt: verdwaal door haar pittoreske straten, en snuif de heerlijke geuren van kruidig Marokko. Of vergaap je aan de machtige moskeeën, paleizen, en weergaloos mooie tuinen. Op elke straathoek in Marrakech wacht jou een magische verrassing.

Marrakech, betoverende koningsstad

Marrakesh ligt in het hartje van Marokko, je geniet er altijd van een warm klimaat. Als ware koningsstad, ontsluiert Marrakech binnen haar oude stadmuren haar mooiste geheim: de medina. Deze historische binnenstad is door UNESCO tot werelderfgoed verklaard. In het hart ervan, op het Djema el-Fna plein, bruist het stadsleven: slangenbezweerders, tandentrekkers, verhalenvertellers, acrobaten, waterverkopers in traditionele klederdracht en muzikanten. Hier vind je heerlijke restaurants, en proef je de echte Marokkaanse cultuur.

Lastminute Marrakech: jouw duizend-en-één-nachtsprookje

Thomas Cook reserveert de spannendste last minute promoties voor jou. Dompel je helemaal in de Oriënt onder, en verblijf in een authentieke riad, midden in de medina. Je waant je in een zinderend oriëntaals sprookje, en geniet van de uitzonderlijke gastvrijheid, service en … de heerlijke keuken. Zin gekregen? Boek nu je uitzonderlijke Marrakech-lastminute.

All Inclusive