Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Portugal: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Portugal


Zon, natuur, cultuur en lekker eten

Zin in zon, en je wil niet wachten tot ze hier schijnt? Met onze last minute promotie Portugal vlieg je morgen voordelig naar het land van de Douro, porto en de fado.

Van zeevaarders tot ontdekkingsreizigers

Portugals rijke geschiedenis weerspiegelt zich in zijn historische steden, middeleeuwse kastelen, en in de grandeur van Lissabon. In het voetspoor van de grote ontdekkingsreizigers trek jij met je auto op avontuur in het binnenland. Of je boekt een last minute rondreis door Portugal en geniet van de natuur, wijngaarden, en de pittoreske vissersdorpjes met hun oceaanverse keuken.

Zand, zon en avontuur van Porto tot Algarve

Kilometers lange zandstranden, onmetelijk blauwe oceaan, en gezellige badplaatsen, dat biedt Portugal je. Combineer je Citytrip naar Lissabon met een ontspanvakantie op de stranden van Cascais of Estoril. Of reserveer de comfortabele luxe van Thomas Cook-hotels in de zonovergoten Algarve. In levendige stadjes als Faro, Albufeira, of Quarteira geniet je met volle teugen van een bruisende zomer – ook ‘s nachts. Heb je zeebenen? Scheep dan in en ga met je camera op dolfijnenjacht. Liever sportiever? Verbeter je handicap op de mooiste golfbanen van Europa.

Madeira en de Azoren, groene paradijseilanden

Zin in het eilandgevoel? Reserveer nu je last minute naar de Azoren, Portugals vulkanische natuurparels in de Atlantische Oceaan. Wandelen, zeilen, surfen en duiken … de Azoren zijn ideaal voor een ontspannen of sportieve vakantie. Of ontdek het aardse paradijs op Madeira. Dit bloemeneiland trakteert je op het prachtigste fauna en flora van Europa. De tropische tuin van Monte Palace is adembenemend, met zijn duizend jaar oude olijfbomen en het indrukwekkende Laurissilva-woud. Trek je stapschoenen aan, en maak een pittige levada-wandeling langs een netwerk de traditionele irrigatiekanaaltjes.

All Inclusive