Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute reizen: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute reizen


Uitblazen met de last minutes van Thomas Cook

Een reis lang op voorhand plannen ligt niet in jouw aard? Dan zijn er gelukkig nog de last minutes van Thomas Cook. Met deze formule reserveer je eenvoudig je vakantie en vertrek je snel naar jouw droombestemming. Jij kiest wanneer je weg wilt en in welk hotel we je mogen verwennen. Wij zorgen voor alle administratie en voor een piekfijn verloop ter plaatse.

Waaier van bestemmingen

Thomas Cook heeft een waaier van last minute reizen. In Egypte trakteren we je op hotels naast witte stranden. En kies je uit een schat culturele bezienswaardigheden. Of wat dacht je van onze last minute reizen op de Canarische Eilanden? Hier neem je een verfrissende duik in zee. Maar trek je ook de natuur in voor prachtige wandelingen. Zoek je nóg inspiratie? Kijk dan zeker op onze site. Hier vind je last minute reizen van Turkije tot New York.

Ook dicht bij huis

Blijf je liever wat dichter bij huis? Ook dan vind je bij Thomas Cook de ideale formule. Heb je zin in een autovakantie naar Hongarije? Of in een weekendje aan zee? We hebben het allemaal voor jou in petto! Ben je meer een stadsmens? Dan staan er een heleboel last minute citytrips op je te wachten.

Reserveer nu

Kriebelt het om te vertrekken? Reserveer dan snel je last minute.

All Inclusive