Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Rome: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Rome

Rome: een van de mooiste steden in Europa. Zin om op ontdekking te gaan in deze metropool? Reserveer dan nu je last minute naar Rome. Een citytrip die je niet snel zal vergeten!

Op ontdekking in de stad

Tijdens een wandeling in Rome kom je de mooiste plekjes tegen. Droom aan de Trevi-fontein, kuier op de Piazza Navona of rust op de Spaanse trappen. Ondertussen geniet je van de romantische sfeer die in de stad hangt. Moe van al dat stappen? Trakteer jezelf dan op een overheerlijke pizza of pasta. Zo zit je weer vol energie om het bruisende nachtleven in te duiken.

Een wandeling door de oudheid en het Vaticaan

Rome blikt terug op een roemrijke geschiedenis. De getuigen daarvan zijn nog altijd in het straatbeeld aanwezig. Pareltjes die je niet mag missen: het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. En er is nog méér voor cultuurliefhebbers. Want in Vaticaanstad kijk je je ogen uit bij de topkunst van de Sint-Pietersbasiliek en de Vaticaanse musea. Sta je te popelen om te vertrekken? Reserveer dan nu je last minute naar Rome. All inclusive of niet: dat kies je zelf!

Reserveer nu

Wil je graag last minute naar Rome, voor een weekend of langer? Dat kan! Snuffel snel in ons aanbod, reserveer je hotel (met of zonder vlucht), en vertrek!

All Inclusive