Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute skivakantie: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute ski


Plezier op het witte goud

Kriebelt het om op de latten te staan? Maar reserveerde je nog geen wintervakantie? Dan heeft Thomas Cook de ideale formule voor jou: de last minute ski all in! Reserveer vandaag nog je vakantie en vertrek snel richting sneeuw. Wij zorgen voor de hele voorbereiding. Zo heb jij tijd om een hippe outfit en dito bril te zoeken.

Skipret voor iedereen

Heb je nog nooit een voet op de piste gezet? Of denk je misschien dat jij de volgende Olympische kampioen wordt? Last minute skiën bij Thomas Cook is er voor iedereen. Wij reserveren jouw skipas, aangepaste lessen en perfect materiaal. En garanderen je succesdagen op de piste. Het feestje bij de ‘après-ski’? Dat laten we in vol vertrouwen aan jou over. Je last minute ski hotel ligt dicht bij de skiliften. En is perfect uitgerust voor skiërs en snowboarders. Kom je met je kinderen? Leuk! Want onze hotels verwelkomen ze met open armen.

Reserveer nu je vakantie

Reserveer nu je last minute skireis – van Frankrijk tot Finland en van Andorra tot Zwitserland. De skigarantie en de annuleringsverzekering? Die zitten in de prijs. Handig, toch?

All Inclusive