Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Last minute Tunesië

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Zonnige vakantie

Zwemspullen: ingepakt. Zonnecrème: aanwezig. Goed boek: uitgekozen. Je bent dus helemaal klaar voor een ontspannen vakantie. Nu nog even een bestemming kiezen. Wat dacht je van een last minute naar Tunesië? De all inclusive-formule van Thomas Cook garandeert je een onvergetelijke ervaring. Jij pakt je valiezen en dagdroomt van een zonnige vakantie. Wij zorgen voor alle voorbereidingen en praktische regelingen ter plaatse.

Authentieke badhuizen

Geen betere plek dan Tunesië om even helemaal te ontspannen. De reputatie van witte stranden en de verfrissende Middellandse Zee ken je wellicht. Maar wist je dat dit Noord-Afrikaanse land ook bekend staat om zijn badhuizen? Laat je professioneel masseren. En zweet je gezond in een authentiek stoombad. Hiervan kom je helemaal zen terug.

Heerlijke keuken

Ga je op last minute naar Tunesië? Bezienswaardigheden genoeg! De golfterreinen schieten hier als paddenstoelen uit de grond. En zijn het hele jaar open. Maar ook een heleboel goed bewaarde culturele schatten wachten op je. Ontdek de archeologische site van Carthago en de medina in Tunis. Knort de maag? Smul dan van een lokale tajine of een authentieke couscous.

Reserveer nu

Klaar voor een last minute naar Tunesië? Reisadvies vind je op onze website. Kijk snel! En reserveer bij Thomas Cook.