Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute weekend: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute weekend


Je snakt naar een moment van ontspanning. Alleen … voorlopig heb je nog geen vakantie in het vooruitzicht. Geen probleem! Kies gewoon voor een weekendje weg, dicht bij huis. Wedden dat je helemaal relaxed terugkomt?

Van de Ardennen tot de Belgische kust

Ver reizen om een vakantiegevoel te ervaren is niet nodig. Want ook in België zijn er veel leuke plekjes. Wat dacht je van een last minute weekend in de Ardennen? De uitgestrekte bossen vormen er het ideale decor voor jouw wandel- en fietstochten. Ondertussen spring je binnen in de vele burchten, kastelen en abdijen. Heb je graag strand en zee in de buurt? Trek dan naar de Belgische kust. De perfecte locatie om eens goed uit te waaien en je batterijen volledig op te laden.

Verwennerij in onze buurlanden

Thomas Cook heeft voor jou ook weekendformules in het buitenland. Ga je graag op ontdekking in Luxemburg, Nederland of Duitsland? Of heb je eerder zin in een last minute weekend naar Parijs? Jij kiest! Waar je ook bent, laat je verwennen met een ontbijt op bed. Of geniet van een heerlijk relaxmoment in de sauna. Doen!

Reserveer nu

Wil je graag last minute een weekend weg? Snuffel dan eens rond in ons uitgebreide aanbod en reserveer de trip van je dromen. Veel plezier!

All Inclusive