Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Last minutes Frankrijk

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Ben je dringend toe aan een time-out? Pak dan snel je koffers en zak af naar het prachtige Frankrijk. Het land van kaas, stokbrood en wijn heeft voor ieder wat wils. Van uitgestrekte stranden, over glooiende landschappen, tot prachtige skigebieden.

Op adem komen aan de kust

Even zalig niets doen: dat is wat jij wilt. Gewoon verstand op nul zetten en genieten. Geen betere plaats daarvoor dan de Franse stranden. Wat dacht je van de Côte d’Azur? In mondaine badplaatsen zoals Nice, Cannes en Saint-Tropez waan je je even de koning te rijk. Wie graag dichter bij huis blijft, komt tot rust in Normandïe. Hier maak je mooie wandelingen langs de indrukwekkende krijtrotsen. Uitblazen tijdens je last minute in Frankrijk? In je hotel dat wij zorgvuldig voor je uitkozen natuurlijk!

Wijn en champagne à volonté

Je houdt van het leven en wilt er dan ook met volle teugen van genieten. Gelijk heb je! Trakteer jezelf daarom op een reisje naar Frankrijk. De place to be voor lekkerbekken. De Elzas is het paradijs voor wijnliefhebbers: langs de Route des Vins ontdek je de charmantste dorpjes. Heb je het meer voor bubbels? Dan is de Champagnestreek jouw geknipte vakantiebestemming. De ideale uitvalsbasis voor stadsbezoeken aan Troyes, Epernay en Reims.

Skipret verzekerd

Wie graag op de latten staat, komt zeker aan zijn trekken in de Franse bergen. Want skigebieden vind je er in overvloed. Wat dacht je van Hautes Alpes, Haute-Savoie of de Vogezen? Eén voor één oorden die uitpakken met mooie pistes en moderne liften. Last minutes naar Frankrijk om er aan wintersport te doen? Je vindt ze bij Thomas Cook!

Reserveer nu

Op zoek naar een last minute naar Frankrijk? Met de auto, de trein of het vliegtuig? Bekijk nu ons aanbod en reserveer jouw droomtrip.