Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Gran Canaria: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Gran Canaria


Zon, zon, zon

Last minutes naar Gran Canaria? Zonnekloppers, dit is júllie vakantie! Hier heersen milde temperaturen: zomer én winter. En geniet je van kilometers witte stranden. Spreid je handdoek op Playa del Ingles. En deel in zijn gezellige drukte. Mag het iets rustiger en comfortabeler? Dan maak je met Playa de Taurito een goede keuze. Elk strand geeft je het gevoel van vakantie. Elke golf is weer even verfrissend.

Vulkanisch binnenland

Wist je dat Gran Canaria zoveel meer biedt dan alleen maar stranden? Laat je snorkelgerief even thuis en trek je stapschoenen aan. Maak een vulkanenwandeling in Cumbre Vieja. Kijk je ogen uit in het vogelpark Palmitos. En sta even stil bij de indrukwekkende monolieten van Roque Bentaiga of Roque Nublo. Genoeg gewandeld? Keer dan terug naar de luxe van je hotel.

Ultiem comfort

De last minutes naar Gran Canaria met all inclusive-formule? Daarvoor reken je op Thomas Cook. Jij kiest welke periode jou het best past. En waar je wilt overnachten. Wij zorgen voor de rest. We reserveren je vlucht en je slaapplaats. Je eten en drinken? Begrepen in de prijs! Net zoals de meeste faciliteiten in het hotel. Heb je een vraag tijdens je reis? Dan staan onze plaatselijke aanspreekpunten voor je klaar. Zo ben je zeker van een zorgeloze en ontspannende vakantie.

Reserveer nu

Klaar voor zonnige last minutes op Gran Canaria? Reserveer dan snel bij Thomas Cook.

All Inclusive