Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Spanje: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Spanje


Heb je dringend nood aan een flinke portie zon? Of wil je er gewoon even tussenuit? Dan brengen onze last minutes naar Spanje snel redding. Het land van de tapas heeft voor ieder wat wils in huis. Van de typische Costa’s tot verrassende steden.

Luieren aan de Costa’s

Vamos a la playa! Een leuze die je moeiteloos toepast aan de Spaanse Costa’s. Hier vind je uitgestrekte zandstranden waarop het zalig zonnekloppen is. Mag het voor jou wat actiever? Waag je dan aan een partijtje waterskiën of snorkelen. En ook náást het strand valt er heel wat te beleven. Flaneer op de statige promenades of kuier rond in de charmante jachthavens. Thomas Cook heeft voor jou heel wat last minutes naar Spanje. Van Benidorm, over Marbella, tot Calpe.

Genieten in hippe metropolen

Spanje pakt uit met enkele prachtige wereldsteden. De place to be als je houdt van kunst en cultuur. Enkele toppers? Barcelona, de hippe metropool waarop kunstenaar Gaudi zijn stempel drukte. Sevilla, de zonovergoten stad in Andalusië die flamenco ademt. En Madrid, de bruisende hoofdstad met zijn vele plaza’s. Last minutes naar Spanje: in Andalusië of Catalonië? Bij Thomas Cook vind je ze allemaal.

Reserveer nu

Zoek je last minutes naar Spanje: all inclusive of niet? Thomas Cook heeft voor jou de geknipte vakantie in petto. Bekijk nu ons aanbod, reserveer en vertrek.

All Inclusive