Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook last minute Turkije: snel én scherp geprijsd!

Bekijk het aanbod Last Minutes »

Last minute Turkije


Land vol variatie

Turkije staat bol van adembenemende gebouwen en landschappen. En heeft een ongelooflijk gastvrije cultuur. Wil jij ook eens van de Turkse sfeer proeven? Dan raadt Thomas Cook je de last minutes naar Turkije aan. Istanbul, de Rivièra of Uludag? Laat je betoveren door de rijkdom van dit land. En keer terug met prachtige kiekjes én herinneringen.

Zonnige ontspanning

Hou je het graag luilekker? Kies dan voor last minutes naar Turkije met all inclusive-formule. In de prijs van je vakantie is werkelijk alles begrepen. Je vlucht en je hotel. Maar ook je vervoer bij aankomst. En zelfs je eten en drinken de hele dag door. Thomas Cook zorgt ervoor dat alles piekfijn geregeld is. Zodat jij zonder zorgen van Turkije geniet.

Adembenemende natuur

Ook voor natuurliefhebbers heeft Turkije heel wat in petto. Denk maar aan de hoge kliffen van Pamukkale en hun warmwaterbronnen op de top. Of Uludag, het geliefde skioord in de buurt van Istanbul. En het Göreme Milli Parki natuurlijk. Vanuit een luchtballon heb je hier een prachtig zicht op het fascinerende landschap.

Reserveer nu

Ben je klaar voor onze last minutes naar Turkije? De aanbiedingen vind je op onze website. Ga snel een kijkje nemen!

All Inclusive