Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Lissabon bij Thomas Cook

vlucht brussel lissabon

We hebben goedkope vluchten naar Lissabon voor jou

Lissabon: de charmante hoofdstad van Portugal. Hier vind je oergezellige stadswijken, authentieke tramstellen en verrukkelijke visgerechten. Komt het water je al in de mond? Bekijk dan snel de vluchten naar Lissabon op onze website. En reserveer jouw plaats op het vliegtuig.

Interessante stadswijken

Wie naar Lissabon gaat, verveelt zich niet. Trek je wandelschoenen aan en verken de verschillende stadswijken. Zeker de moeite waard: Alfama met zijn wirwar van steegjes. Bairo Alto met zijn gezellige cafés. Baixa met zijn moderne winkels. En Belem met zijn indrukwekkende verdedigingstoren. Hoe je in deze prachtige stad aan de Taag geraakt? Met een van de vluchten naar Lissabon op onze website natuurlijk!

Leuke daguitstappen

Zag je vanaf de miradouros (uitkijkpunten) alle mooie plekjes van de stad? Dan is het tijd om je grenzen te verleggen. Neem de trein naar Cascais. Een charmante badplaats aan de Atlantische Oceaan. Hier is het heerlijk luieren op het strand. Trek je liever de groene heuvels in? Zak dan af naar Sintra. Je vindt er de kleurrijkste gebouwen. Dit historische stadje staat niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Lissabon? Die vind je bij Thomas Cook Airlines. Reserveer je tickets tegen een eerlijke prijs. Ons luchtvaartpersoneel bezorgt je een aangename trip. En voor je het weet sta je in deze topstad.