Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Londen bij Thomas Cook

vlucht brussel Londen

We hebben goedkope vluchten naar Londen voor jou

Zin in een citytrip dicht bij huis? Vlieg dan naar Londen! In deze hippe wereldstad vind je indrukwekkende musea, trendy winkels en een bruisend nachtleven. Plezier gegarandeerd! Wil je er in een mum van tijd staan? Reserveer dan je plaatsje op een van de vluchten naar Londen.

Kunst en klassiekers

Zijn musea je tweede thuis? Dan heb je in Londen de tijd van je leven. Kuier rond in het British Museum, het Victoria & Albert Museum en het Science Museum. Of wat dacht je van de Tate Modern en de National Gallery? Ook niet te missen: de klassiekers van de metropool. Zoals Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower of London. Hoe je snel in de Engelse hoofdstad staat? Met een van de vluchten naar Londen op onze website natuurlijk.

Winkels en musicals

Enkele dagen vol plezier en vertier: dat is wat je in Londen krijgt. Shoppen doe je hier naar hartenlust. Kuier door de wereldberoemde Oxford of Regent Street. Of stap het reusachtige warenhuis Harrods binnen. Ook een must do: naar een musical gaan. Professionele acteurs zingen er de pannen van het dak in prachtige decors.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Londen? Die vind je bij Thomas Cook. Surf naar onze website. En ontdek er de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. In één oogopslag zie je hoe je het goedkoopst naar Londen vliegt. Handig, toch?