Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Goedkope vluchten naar Marrakech boek je online bij Thomas Cook

vlucht brussel marrakech

We hebben goedkope vliegtickets naar Marrakech voor jou

Een verrassende citytrip? Die beleef je in Marrakech. In deze Marokkaanse Berberstad kom je ogen en oren te kort. Apentemmers en slangenbezweerders. Prachtige paleizen en levendige marktjes. Je vindt ze er allemaal. Vliegen naar een sprookjeswereld van Duizend-en-een-nacht? Eenvoudig: met onze vluchten naar Marrakech.

Cultuur opsnuiven in het historische centrum

Medina, het oude stadscentrum, is omringd door rode muren. Hier kom je terecht in een wirwar van steegjes en pleintjes – met prachtige moskeeën en paleizen. Niet te missen: de minaret van Koutuobia en het paleis van Bahia. Nog een must do: rondkuieren op Jeema el Fna. Hier brengen verkopers hun goederen aan de man. En toveren muzikanten de mooiste geluiden uit hun instrumenten.

Uitgaan in het nieuwe stadsdeel

Wist je dat Marrakech ook een modern stadsdeel heeft? Gueliz! Hier ontdek je trendy winkels. En vooral … veel clubs, pubs en bars. De place to be als je graag de show steelt op de dansvloer. Hou je het liever wat rustig? Ga dan op verkenning in de prachtige Majorelle tuin. Hier kom je helemaal op adem – in een decor van palmbomen en watervalletjes. Begin je al te watertanden? Bekijk dan nu onze vluchten naar Marrakech.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Marrakech? Die vind je bij Thomas Cook Airlines. Reserveer je tickets tegen een eerlijke prijs. En stap aan boord van onze eigen airbus die je veilig naar je bestemming brengt. En dat in amper 3,5 uur.