Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Kies je voor Thomas Cook, dan kan je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie, dankzij meer garanties, meer services en meer partnerkortingen!

Alle vermelde voordelen en extra’s zijn slechts geldig volgens beschikbaarheid en enkel voor het aanbod Thomas Cook Autovakanties Zomer 2017.

Ontdek al jouw voordelen voor, tijdens en na je vakantie:

"Dit hotel biedt 2+1 nacht gratis!"

Voor je vertrek

Thomas Cook Annuleringsgarantie

Geniet bij de meeste van onze autovakanties van de Thomas Cook Annuleringsgarantie. Deze garantie dekt in grote mate de annuleringskosten in bv. geval van zwangerschapscomplicatie, ziekte, overlijden, jobverlies wegens herstructurering of faillissement, beschadiging van woning etc. 

Terugbetaald tot € 625 per persoon. Een vrijstelling van € 25/persoon (op reizen zonder vervoer) of € 50/boeking (op verhuringen) wordt afgetrokken.

Raadpleeg de uitgebreide informatie in verband met onze reisverzekeringen en de algemene verzekeringsvoorwaarden.

Om je vakantie te annuleren, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€ 0.30/min).

Omruilgarantie met gratis wijziging tot 50 dagen voor vertrek

Onze unieke omruilgarantie geeft je de vrijheid om tot 50 dagen voor vertrek je vakantie kosteloos te wijzigen. Je kan veranderen van hotel maar ook van bestemming, maar wel binnen eenzelfde productlijn: vliegvakanties, exotische vakanties, autovakanties, dichtbij vakanties, citytrips.

Voorwaarden omruilgarantie:

  • Geldig voor vliegvakanties, exotische vakanties, Europa, Frankrijk, dichtbij vakanties, citytrips (Niet geldig voor lijnvluchten, residenties en vakantieparken dichtbij, vervoer bij citytrips en voor wijzigingen naar promotie)
  • Een wijziging is een verandering van bestemming, hotel , camping, huis of appartement. Niet geldig op residenties en vakantieparken
  • Je kan enkel wijzigen binnen dezelfde productlijn (vb. een hotel van een autovakantie voor een ander hotel binnen autovakanties)
  • Geldig tot 50 dagen voor afreis, vanaf 49 dagen voor afreis gelden de wijzigingskosten zoals vermeld in de bijzondere reisvoorwaarden

Om je vakantie te wijzigen, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€0.30/min). Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) hoger is dan de eerste geboekte vakantie dan dient het verschil door de klant betaald te worden. Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan de eerste geboekte vakantie dan wordt het verschil terugbetaald.

Kwalitatief en ruim hotelaanbod

Cruises, vliegvakanties, wintersport, citytrips, rondreizen, exotische vakanties, enzovoort... Bij ons vind je ongetwijfeld het ruimste vakantieaanbod op de markt! Partnerhotels en unieke hotelconcepten zorgen voor een fantastische vakantiebeleving. Wij garanderen je een eerlijke hotelclassificatie gebaseerd op persoonlijke bezoeken van onze medewerkers én van onze klanten.

Scherpe prijzen en talrijke extra prijsvoordelen

Onze prijzen behoren tot de scherpste van de markt, naast talrijke prijsvoordelen zoals gratis nachten en voordelige kinderprijzen. Bij elk hotel kan je de specifieke promoties opvragen en alle voordelen nalezen.

20% korting op Boni Selection zonne- en verzorgingsproducten bij Colruyt

Reeds bij het pakken van je bagage leggen we je in de watten! Als Thomas Cook klant krijg je bij Colruyt 20% korting* op de aankoop van Boni Selection zonne- en verzorgingsproducten. Indien je jouw bestelling plaatst via Collect & Go, betaalt u bovendien geen servicekost (t.w.v. € 5,50)**.

*Korting eenmalig geldig van 1/3/2015 t.e.m. 30/11/2015, bij aankoop in een Belgische Colruyt winkel of via Collect & Go. Korting enkel geldig bij afgifte van de originele bon aan de kassa. Deze vind je terug in je reisdocumenten.

** Korting eenmalig geldig van 1/3/2015 t.e.m. 30/11/2015. Enkel bij afgifte van de originele bon aan de kassa. Deze vind je terug in je reisdocumenten.

10% korting op boeken en strips bij DreamLand

Zin om enkele boeken te lezen op vakantie? In samenwerking met DreamLand geven we je graag een exclusieve korting* van 10% op het volledige assortiment boeken en strips om je reis nog aangenamer te maken.

*Korting eenmalig geldig van 1/3/2015 t.e.m. 15/10/2015 op het volledige assortiment boeken en strips bij DreamLand. Geldig in alle DreamLand-winkels in België. Niet geldig op dreamland.be/webshop. Korting enkel geldig vanaf 2 stuks bij afgifte van de originele bon. Deze vind je terug in je reisdocumenten. Korting wordt verrekend op alle boeken en strips die op 1 kassaticket worden aangekocht. Niet inwisselbaar tegen contant geld. Niet cumuleerbaar met andere acties.

10% korting op (reis gerelateerd én ander) speelgoed bij DreamLand

Vakantie is pure ontspanning. Nog op zoek naar leuke reisspelletjes voor onderweg of een snorkel om de onderwaterwereld te ontdekken? Ga dan zeker langs bij DreamLand. Thomas Cook klanten krijgen immers een exclusieve korting* van 10% bij de aankoop vanaf 2 stuks speelgoed.

*Korting eenmalig geldig van 1/3/2015 t.e.m. 15/10/2015 op het volledige assortiment speelgoed bij DreamLand. Niet geldig op multimedia & gaming en kamerdecoratie. De korting is geldig bij aankoop vanaf 2 stuks. Geldig in alle DreamLand-winkels in België en op dreamland.be/webshop. Gebruik de persoonlijke promotiecode S642 om online van je korting te genieten. Korting enkel geldig bij afgifte van de originele bon. Deze vind je terug in je reisdocumenten. Korting wordt verrekend op al het speelgoed dat op 1 kassaticket wordt aangekocht. Niet inwisselbaar tegen contant geld. Niet cumuleerbaar met andere acties.

"Onze vakantie start al op de luchthaven!"

Onderweg

15% korting op eten en drinken bij 15 Belgische self service restaurants

15% korting op eten en drinken bij 15 Belgische self service restaurants van AC Restaurants, Carestel, Ciao, Resto en Foodways. Ontdek hier alle deelnemende restaurants. Meer info en de voucher vind je bij je reisdocumenten.

1. AC Restaurant Arlon (brugrestaurant)
E411 - E25 Luxemburg - Luik - Luxemburg
2. AC Restaurant Sprimont
E25 Bastogne - Luik - Bastogne
3. AC Restaurant Wanlin (brugrestaurant)
E411 Namen - Luxemburg - Namen
4. Restaurant Rotselaar
A2 - E314 Lummen - Leuven - Lummen
5. FOODWAY Aische-en-Refail
E411 Wavre - Namen
6. FOODWAY Verlaine (brugrestaurant)
E42 Namen - Luik - Namen
7. Restaurant Gierle
E34 - A21 Antwerpen - Eindhoven - Antwerpen
8. Restaurant Mannekensvere
E40 Calais - Brussel - Calais
9. Autogrill Spy: Ciao
E42 Bergen - Luik - Bergen
10. Restaurant Froyennes
E42 Mons - Lille – Mons
11. FOODWAY Ranst
E313 Antwerpen - Hasselt - Hasselt
12. FOODWAY Thieu
E42 - E19 Brussel - Parijs – Brussel
13. Restaurant Bierges
E411 - A4 Brussel - Namen – Brussel
14. Carestel Groot-Bijgaarden
E40 Brussel - Oostende - Brussel
15. Carestel Nijvel (brugrestaurant)
E19 Parijs - Brussel - Parijs

"Wat staat er vandaag op het menu?"

Op je bestemming

Gastronomische arrangementen

Combineer een verblijf van 2 of 3 nachten in een goed hotel met een gastronomisch diner. Bij Thomas Cook vind je heel wat hotels met een verrassende en verfijnde keuken. Niks zo leuk als overdag een nieuwe regio te ontdekken en ’s avonds de voeten onder tafel schuiven voor een heerlijke maaltijd. Bekijk onze gastronomische arrangementen in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland.

"Waar ga ik de volgende keer naartoe?"

Terug thuis

Gratis Collect & Go (t.w.v. €5,50)

Geen zin om na je vakantie direct terug te vallen in het dagdagelijkse ritme? Bestel dan reeds de dag voor terugkomst je boodschappen op www.collectandgo.be en als Thomas Cook klant betaal je geen servicekost (t.w.v. €5,50).

Meer info en de bon vind je bij je reisdocumenten.

20% korting op gepersonaliseerde fotoboeken

In samenwerking met Colruyt/Fujiprint, krijg je als Thomas Cook klant 20% korting op alle gepersonaliseerde fotoboeken. Heel eenvoudig samen te stellen zodat je jouw vakantie-ervaring kan delen met familie en vrienden.

Meer info en de bon vind je bij je reisdocumenten.

Heb je een klacht? Dan horen we die graag

Gelieve je klacht door te sturen naar onze klantendienst via dit formulier. Zo kunnen we de nodige acties ondernemen om de kwaliteit van onze vakanties te verbeteren en bij geleden schade dit te compenseren.