Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Kies je voor Thomas Cook, dan kan je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie, dankzij meer garanties, meer services en meer partnerkortingen!

Alle vermelde voordelen en extra’s zijn slechts geldig volgens beschikbaarheid en enkel voor het aanbod Thomas Cook Citytrips.

Ontdek al jouw voordelen voor, tijdens en na je vakantie:

"Dit hotel biedt 2+1 nacht gratis!"

Voor je vertrek

Omruilgarantie met gratis wijziging tot 4 weken voor vertrek

Onze unieke omruilgarantie geeft je de vrijheid om tot 4 weken voor vertrek je vakantie kosteloos te wijzigen. Je kan veranderen van hotel maar ook van bestemming, maar wel binnen eenzelfde productlijn: vliegvakanties, autovakanties, citytrips.

Voorwaarden omruilgarantie:

  • Geldig voor vliegvakanties, autovakanties en citytrips (niet geldig op het transport en wijzigingen naar promotie)
  • Een wijziging is een verandering van bestemming, hotel, camping, huis of appartement. Niet geldig op residenties en vakantieparken
  • Per boeking kan je 1x wijzigen.
  • Je kan enkel wijzigen binnen dezelfde productlijn (vb. een hotel van een autovakantie voor een ander hotel binnen autovakanties)
  • Geldig tot 4 weken voor afreis, daarna gelden de wijzigingskosten zoals vermeld in de bijzondere reisvoorwaarden

Om je vakantie te wijzigen, contacteer je reisagente of een Thomas Cook medewerker op het nummer 070 750 243 (€0.30/min). Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) hoger is dan de eerste geboekte vakantie dan dient het verschil door de klant betaald te worden. Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan de eerste geboekte vakantie dan wordt het verschil terugbetaald.

Kwalitatief en ruim hotelaanbod

Cruises, vliegvakanties, wintersport, citytrips, rondreizen, exotische vakanties, enzovoort... Bij ons vind je ongetwijfeld het ruimste vakantieaanbod op de markt! Partnerhotels en unieke hotelconcepten zorgen voor een fantastische vakantiebeleving. Wij garanderen je een eerlijke hotelclassificatie gebaseerd op persoonlijke bezoeken van onze medewerkers én van onze klanten.

Scherpe prijzen en talrijke extra prijsvoordelen

Onze prijzen behoren tot de scherpste van de markt, naast talrijke prijsvoordelen zoals gratis nachten en voordelige kinderprijzen. Bij elk hotel kan je de specifieke promoties opvragen en alle voordelen nalezen.

"Onze vakantie start al op de luchthaven!"

Onderweg

15% korting op eten en drinken op Brussels Airport

Je vakantie begint reeds op de luchthaven. Daarom biedt Thomas Cook, samen met zijn partner Autogrill, je exclusief een korting van 15% aan voor dranken en maaltijden in Brussels Airport. 

Meer info en de voucher vind je bij je reisdocumenten.

Lounges van Brussels Airport voor slechts €22,50 en kids t.e.m. 12 jaar gratis

Ontvlucht de drukte van de vertrekhal en geniet van de vele faciliteiten in de lounge: dranken en snacks, vrij internetgebruik, kranten en magazines. 

Voor slechts €22,50 p.p. kan je van deze topservice genieten! Indien je deze hebt bijgeboekt, vind je bij je reisdocumenten een voucher. Gelieve deze voucher af te geven bij de ingang van de lounge. In terminal A neem je de roltrap aan gate A42, naast restaurant Black Pearls. In terminal B neem je de lift over gate B05, naast Grab & Fly. De Diamond lounge in terminal A is open van 5u-21u, de Diamond lounge in terminal B van 5u-22u.

Kwalitatieve aflevering van je bagage

Dit benadrukken we graag met ons special care bagagelabel, dat je bij je reisdocumenten of aan de luchthavenbalie ontvangt. Hang dit aub goed zichtbaar aan je koffers.

"Welke excursie hebben we vandaag op het programma?"

Op je bestemming

Excursies

Bij Thomas Cook kan je verschillende excursies vooraf reserveren: toegangskaartjes voor musea, een tafeltje in een gezellig restaurant, geleide wandelingen en fietstochtjes, vervoerspasjes, tickets voor spektakels, … Zo win je veel tijd ter plaatse en kan je optimaal genieten van je citytrip.

"Waar ga ik de volgende keer naartoe?"

Terug thuis

Heb je een klacht? Dan horen we die graag

Gelieve je klacht door te sturen naar onze klantendienst via dit formulier. Zo kunnen we de nodige acties ondernemen om de kwaliteit van onze vakanties te verbeteren en bij geleden schade dit te compenseren.