Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Kies je voor Thomas Cook, dan kan je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie, dankzij meer garanties, meer services en meer partnerkortingen!

Alle vermelde voordelen en extra’s zijn slechts geldig volgens beschikbaarheid en enkel voor pakketvakanties (hotel+vlucht) uit het aanbod Thomas Cook Vlieg- en Exotenvakanties Winter 2016-2017 en Zomer 2017.

Ontdek al jouw voordelen voor, tijdens en na je vakantie:

"Egypte of de Canarische Eilanden? Na boeking kunnen we nog veranderen van bestemming!"

Voor je vertrek

Thomas Cook Annuleringsgarantie

Geniet bij de meeste van onze vakanties van de Thomas Cook Annuleringsgarantie. Deze garantie dekt in grote mate de annuleringskosten in bv. geval van zwangerschapscomplicatie, ziekte, overlijden, jobverlies wegens herstructurering of faillissement, beschadiging van woning etc. 

Terugbetaald tot € 625 per persoon. Een vrijstelling van € 25/persoon (op reizen zonder vervoer), € 50/persoon (voor flight only, cruises, pakketreizen) en € 50/boeking op verhuringen wordt afgetrokken.

Raadpleeg de uitgebreide informatie in verband met onze reisverzekeringen en de algemene verzekeringsvoorwaarden. Bij Cruises, Hotel Only, Flight only en USA is er geen annulatieverzekering inbegrepen. 

Om je vakantie te annuleren, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€ 0.30/min).

Omruilgarantie met gratis wijziging tot 50 dagen voor vertrek

Onze unieke omruilgarantie geeft je de vrijheid om tot 50 dagen voor vertrek je vakantie kosteloos te wijzigen. Je kan veranderen van hotel maar ook van bestemming, maar wel binnen eenzelfde productlijn: vliegvakanties, exotische vakanties, autovakanties, dichtbij vakanties, citytrips.

Voorwaarden omruilgarantie:

  • Geldig voor vliegvakanties, exotische vakanties, Europa, Frankrijk, dichtbij vakanties, citytrips (Niet geldig voor lijnvluchten, residenties en vakantieparken dichtbij, vervoer bij citytrips en voor wijzigingen naar promotie)
  • Een wijziging is een verandering van bestemming, hotel, camping, huis of appartement. Niet geldig op residenties en vakantieparken
  • Je kan enkel wijzigen binnen dezelfde productlijn (vb. een hotel van een autovakantie voor een ander hotel binnen autovakanties)
  • Geldig tot 50 dagen voor afreis, vanaf 49 dagen voor afreis gelden de wijzigingskosten zoals vermeld in de bijzondere reisvoorwaarden

Om je vakantie te wijzigen, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€0.30/min). Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) hoger is dan de eerste geboekte vakantie dan dient het verschil door de klant betaald te worden. Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan de eerste geboekte vakantie dan wordt het verschil terugbetaald.

Prijsgarantie inbegrepen voor wie vroeg boekt

Bij boekingen tijdens de vroegboekperiode betaal je gegarandeerd de laagste prijs. Is de prijs van jouw vakantie twee weken voor afreis lager dan bij jouw boeking dan krijg je het verschil terug in de vorm van een waardebon, vermeerderd met € 25. 

Ontdek hier alle voorwaarden van de prijsgarantie voor vroege boekers.

Kwalitatief en ruim hotelaanbod

Cruises, vliegvakanties, wintersport, citytrips, rondreizen, exotische vakanties, enzovoort... Bij ons vind je ongetwijfeld het ruimste vakantieaanbod op de markt! Partnerhotels en unieke hotelconcepten zorgen voor een fantastische vakantiebeleving. Wij garanderen je een eerlijke hotelclassificatie gebaseerd op persoonlijke bezoeken van onze medewerkers én van onze klanten.

Scherpe prijzen en talrijke extra prijsvoordelen

Onze prijzen behoren tot de scherpste van de markt, naast talrijke prijsvoordelen zoals gratis nachten en voordelige kinderprijzen. Bij elk hotel kan je de specifieke promoties opvragen en alle voordelen nalezen.

Klaar om te vertrekken? Bereid je voor met onze handige vakantie checklist

Verzeker jezelf ervan dat je al het nodige bij hebt. Voor je gemak stelden we een handige vakantie checklist (pdf) samen. Hou een potlood bij de hand en controleer of alles in je bagage zit.

"Onze vakantie start al op de luchthaven!"

Onderweg

Keuze uit 6 vertrekluchthavens : Brussel, Luik, Oostende, Rijsel, Charleroi en Eindhoven

Vertrek vanuit Brussel of vanuit de dichtstbijzijnde regionale luchthaven. Zo spaar je tijd en geld uit. Je moet minder lang wachten aan de check-in balie en je kan er je wagen goedkoper parkeren. Bovendien geniet je van voordelige vluchtprijzen.

Fast lane security in Brussels airport inbegrepen

Geen lange wachtrijen aan de security check in de luchthaven dankzij de fast lane waarvan je als Thomas Cook klant* kosteloos geniet! Surf vóór je vertrek naar www.thomascook.be/toegang-fastlane en krijg per persoon een unieke code. Deze kan je op de dag van vertrek eenmalig gebruiken voor de aparte fast lane, net voor het betreden van de security zone.

* Deze service is enkel mogelijk in Brussels Airport en wordt eenmalig aangeboden aan Thomas Cook klanten die een packagevakantie (vlucht + hotel) hebben geboekt uit het aanbod Vliegvakanties, Exotische Vakanties en Rondreizen Zomer 2015.

Gratis goodiebag aan de Thomas Cook balie in Brussel

Als Thomas Cook klant ontvang je per dossier een krant (Het Nieuwsblad), een weekblad (De Standaard Weekblad en/of het Nieuwsblad Magazine), een puzzelboek en een HARIBO snoepzakje. 

Bij je reisdocumenten vind je een voucher. Ga hiermee langs bij de Thomas Cook balie op de luchthaven. In Brussels Airport vind je onze balie nabij de check-in op rij 11.

15% korting op eten en drinken op Brussels Airport

Je vakantie begint reeds op de luchthaven. Daarom biedt Thomas Cook, samen met zijn partner Autogrill, je exclusief een korting van 15% aan voor dranken en maaltijden in Brussels Airport.

Meer info en de voucher vind je bij je reisdocumenten.

23 kg bagage per passagier inbegrepen + 12 kg handbagage

Bij Brussels Airlines kan je 23 kg meenemen!* Het maximum toegelaten gewicht staat op je reisdocumenten vermeld. 

Je mag 1 stuk handbagage meenemen in de passagiersruimte van het vliegtuig. De som van de afmetingen is beperkt tot maximum 115 cm (55 x 40 x 20 cm) en het gewicht is beperkt tot maximaal 12 kg. Een rolstoel en een buggy behoren tot de extra toegelaten bagage zonder meerprijs. 

Grotere en/of zwaardere handbagage zal bij de check-in worden geweigerd.

* Uitgezonderd voor Turkije, Tunesië, Malta, Egypte & Cabo Verde: 1 stuk ruimbagage van max 20 kg

Kwalitatieve aflevering van je bagage

Dit benadrukken we graag met ons special care bagagelabel, dat je bij je reisdocumenten of aan de luchthavenbalie ontvangt. Hang dit aub goed zichtbaar aan je koffers.

"Vraag ik morgen tips aan de reisleiding voor een uitstapje?"

Op je bestemming

Transfer naar het hotel heen en terug inbegrepen

Indien je een pakketreis (vlucht + hotel) geboekt hebt, is er een bustransfer voorzien om je van de luchthaven naar je hotel te brengen. Ook voor de terugreis geniet je van deze service.

Thomas Cook reisleiding op je bestemming

Bij aankomst op de luchthaven word je in eigen taal verwelkomd door de reisleiding van Thomas Cook die je naar je transfer begeleidt.

Ook tijdens je verblijf kan je steeds bij de reisleiding terecht met al je vragen, het boeken van excursies, het reserveren van een huurwagen, enz... Zij staan altijd voor je paraat. Lees hier meer info over de reisleiding op je bestemming: www.thomascook.be/reisleiding.

"Waar ga ik de volgende keer naartoe?"

Terug thuis

Gratis Collect & Go (t.w.v. €5,50)

Geen zin om na je vakantie direct terug te vallen in het dagdagelijkse ritme? Bestel dan reeds de dag voor terugkomst je boodschappen op www.collectandgo.be en als Thomas Cook klant betaal je geen servicekost (t.w.v. €5,50).

Meer info en de bon vind je bij je reisdocumenten.

Heb je een klacht? Dan horen we die graag

Gelieve je klacht door te sturen naar onze klantendienst via dit formulier. Zo kunnen we de nodige acties ondernemen om de kwaliteit van onze vakanties te verbeteren en bij geleden schade dit te compenseren.