Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Kies je voor Thomas Cook, dan kan je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie, dankzij meer garanties, meer services en meer partnerkortingen!

Alle vermelde voordelen en extra’s zijn slechts geldig volgens beschikbaarheid en enkel voor pakketvakanties (hotel+vlucht) uit het aanbod Thomas Cook Vliegvakanties Winter 2018-2019 en Zomer 2019.

Ontdek al jouw voordelen voor, tijdens en na je vakantie:

"Egypte of de Canarische Eilanden? Na boeking kunnen we nog veranderen van bestemming!"

Voor je vertrek

Thomas Cook Annuleringsgarantie

Geniet bij de meeste van onze vakanties van de Thomas Cook Annuleringsgarantie. Deze garantie dekt in grote mate de annuleringskosten in bv. geval van zwangerschapscomplicatie, ziekte, overlijden, jobverlies wegens herstructurering of faillissement, beschadiging van woning etc. 

Terugbetaald tot € 625 per persoon. Een vrijstelling van € 25/persoon (op reizen zonder vervoer), € 50/persoon (voor flight only, cruises, pakketreizen) en € 50/boeking op verhuringen wordt afgetrokken.

Raadpleeg de uitgebreide informatie in verband met onze reisverzekeringen en de algemene verzekeringsvoorwaarden. Bij Cruises, Hotel Only, Flight only en USA is er geen annulatieverzekering inbegrepen. 

Om je vakantie te annuleren, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€ 0.30/min).

Omruilgarantie met gratis wijziging tot 4 weken voor vertrek

Onze unieke omruilgarantie geeft je de vrijheid om tot 4 weken voor vertrek je vakantie kosteloos te wijzigen. Je kan veranderen van hotel maar ook van bestemming, maar wel binnen eenzelfde productlijn: vliegvakanties, autovakanties, citytrips.

Voorwaarden omruilgarantie:

  • Geldig voor vliegvakanties, autovakanties en citytrips (niet geldig op het transport en wijzigingen naar promotie)
  • Een wijziging is een verandering van bestemming, hotel, camping, huis of appartement. Niet geldig op residenties en vakantieparken
  • Per boeking kan je 1x wijzigen.
  • Je kan enkel wijzigen binnen dezelfde productlijn (vb. een hotel van een autovakantie voor een ander hotel binnen autovakanties)
  • Geldig tot 4 weken voor afreis, daarna gelden de wijzigingskosten zoals vermeld in de bijzondere reisvoorwaarden

Om je vakantie te wijzigen, contacteer je reisagente of een Thomas Cook medewerker op het nummer 070 750 243 (€0.30/min). Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) hoger is dan de eerste geboekte vakantie dan dient het verschil door de klant betaald te worden. Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan de eerste geboekte vakantie dan wordt het verschil terugbetaald.

Prijsgarantie inbegrepen voor wie vroeg boekt

Bij boekingen tijdens de vroegboekperiode betaal je gegarandeerd de laagste prijs. Is de prijs van jouw vakantie twee weken voor afreis lager dan bij jouw boeking dan krijg je het verschil terug in de vorm van een waardebon, vermeerderd met € 25. 

Ontdek hier alle voorwaarden van de prijsgarantie voor vroege boekers.

Kwalitatief en ruim hotelaanbod

Cruises, vliegvakanties, wintersport, citytrips, rondreizen, exotische vakanties, enzovoort... Bij ons vind je ongetwijfeld het ruimste vakantieaanbod op de markt! Partnerhotels en unieke hotelconcepten zorgen voor een fantastische vakantiebeleving. Wij garanderen je een eerlijke hotelclassificatie gebaseerd op persoonlijke bezoeken van onze medewerkers én van onze klanten.

Scherpe prijzen en talrijke extra prijsvoordelen

Onze prijzen behoren tot de scherpste van de markt, naast talrijke prijsvoordelen zoals gratis nachten en voordelige kinderprijzen. Bij elk hotel kan je de specifieke promoties opvragen en alle voordelen nalezen.

Klaar om te vertrekken? Bereid je voor met onze handige vakantie checklist

Verzeker jezelf ervan dat je al het nodige bij hebt. Voor je gemak stelden we een handige vakantie checklist (pdf) samen. Hou een potlood bij de hand en controleer of alles in je bagage zit.

"Onze vakantie start al op de luchthaven!"

Onderweg

Keuze uit 6 vertrekluchthavens : Brussel, Luik, Oostende, Rijsel, Charleroi en Eindhoven

Vertrek vanuit Brussel of vanuit de dichtstbijzijnde regionale luchthaven. Zo spaar je tijd en geld uit. Je moet minder lang wachten aan de check-in balie en je kan er je wagen goedkoper parkeren. Bovendien geniet je van voordelige vluchtprijzen.

Fast lane security in Brussels airport inbegrepen

Geen lange wachtrijen aan de security check in de luchthaven dankzij de fast lane waarvan je als Thomas Cook klant* kosteloos geniet! Surf vóór je vertrek naar www.thomascook.be/toegang-fastlane en krijg per persoon een unieke code. Deze kan je op de dag van vertrek eenmalig gebruiken voor de aparte fast lane, net voor het betreden van de security zone.

* Deze service is enkel mogelijk in Brussels Airport en wordt eenmalig aangeboden aan Thomas Cook klanten die een packagevakantie (vlucht + hotel) hebben geboekt uit het aanbod Vliegvakanties, Exotische Vakanties, Cruises, USA en Rondreizen.

Gratis stoelreservatie bij Brussels Airlines

Bij vluchten met Brussels Airlines is de stoelreservatie inbegrepen*! Zit je het liefst aan het raam of liever aan het gangpad? Aan jou de keuze, want vanaf 1 dag na je boeking kan je je favoriete type stoel kiezen. Je kan ten laatste tot 3 dagen voor afreis je gratis type stoel kiezen, voor families met kinderen is dit ten laatste 7 dagen voor afreis.

Hoe werkt het? Neem je boekingsnummer bij de hand en ga naar de site voor de stoelreservatie. Je kan dit ook doen via je reisagent of je kan ons contacteren op het nummer 070 750 243.
Raadpleeg hier alle info en voorwaarden over de gratis stoelreservatie.

* Niet geldig voor vluchten naar Gambia en Senegal.

23 kg bagage per passagier inbegrepen + 12 kg handbagage

Bij Brussels Airlines kan je 23 kg meenemen!* Het maximum toegelaten gewicht staat op je reisdocumenten vermeld. 

Je mag 1 stuk handbagage meenemen in de passagiersruimte van het vliegtuig. De som van de afmetingen is beperkt tot maximum 115 cm (55 x 40 x 20 cm) en het gewicht is beperkt tot maximaal 12 kg. Een rolstoel en een buggy behoren tot de extra toegelaten bagage zonder meerprijs. 

Grotere en/of zwaardere handbagage zal bij de check-in worden geweigerd.

* Uitgezonderd voor Turkije, Tunesië, Malta, Egypte & Cabo Verde: 1 stuk ruimbagage van max 20 kg

Kwalitatieve aflevering van je bagage

Dit benadrukken we graag met ons special care bagagelabel, dat je bij je reisdocumenten of aan de luchthavenbalie ontvangt. Hang dit aub goed zichtbaar aan je koffers.

"Vraag ik morgen tips aan de reisleiding voor een uitstapje?"

Op je bestemming

Transfer naar het hotel heen en terug inbegrepen

Indien je een pakketreis (vlucht + hotel) geboekt hebt, is er een bustransfer voorzien om je van de luchthaven naar je hotel te brengen. Ook voor de terugreis geniet je van deze service.

Thomas Cook reisleiding op je bestemming

De meeste van onze Beste Keuze-hotels worden bezocht door onze reisleiding. Bij aankomst in jouw hotel kan je zien of er een bezoek gepland staat tijdens jouw verblijf. Dankzij onze Connected Service kan je ons ook altijd bereiken i.v.m. vragen of tips over je reis. Lees hier meer info over de reisleiding op je bestemming: www.thomascook.be/reisleiding.

"Waar ga ik de volgende keer naartoe?"

Terug thuis

Heb je een klacht? Dan horen we die graag

Gelieve je klacht door te sturen naar onze klantendienst via dit formulier. Zo kunnen we de nodige acties ondernemen om de kwaliteit van onze vakanties te verbeteren en bij geleden schade dit te compenseren.