Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

"Als er niet genoeg sneeuw ligt, veranderen we van bestemming!"

Voor je vertrek

Thomas Cook Wintersportvakantie met GRATIS annulatiegarantie

Geniet bij de meeste van onze vakanties van de Thomas Cook Annuleringsgarantie. Deze garantie dekt in grote mate de annuleringskosten in bv. geval van zwangerschapscomplicatie, ziekte, overlijden, jobverlies wegens herstructurering of faillissement, beschadiging van woning etc. 

Terugbetaald tot € 625 per persoon. Een vrijstelling van € 25/persoon (op reizen zonder vervoer), € 50/persoon (voor flight only, cruises, pakketreizen) en € 50/boeking op verhuringen wordt afgetrokken.

Raadpleeg de uitgebreide informatie in verband met onze reisverzekeringen en de algemene verzekeringsvoorwaarden. Bij Cruises, Hotel Only, Flight only en USA is er geen annulatieverzekering inbegrepen. 

Om je vakantie te annuleren, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€ 0.30/min).

GRATIS skigarantie – de meest flexibele in de markt!

Inbegrepen in de prijs van je Thomas Cook skivakantie!

Indien minder dan 33% van de skiliften functioneren, kun je tussen 15 en 5 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een ander skigebied en/of naar een andere vertrekdatum. De prijs wordt aangepast aan de nieuw gekozen accommodatie en/of de nieuwe vertrekdatum.

Deze garantie geldt voor alle accommodaties aangeduid met het logo. Ze zijn gelegen in een skigebied met bergtoppen van minimaal 2300 m. Dit enkel voor verblijven die voorzien zijn tussen 17/12/2016 (vertrekdatum) en 8/4/2017 (terugkeerdatum).

Alle voorwaarden vind je hier terug.

Omruilgarantie met gratis wijziging tot 50 dagen voor vertrek

Onze unieke omruilgarantie geeft je de vrijheid om tot 50 dagen voor vertrek je vakantie kosteloos te wijzigen. Je kan veranderen van hotel maar ook van bestemming, maar wel binnen eenzelfde productlijn: vliegvakanties, exotische vakanties, autovakanties, dichtbij vakanties, citytrips, skivakanties.

Voorwaarden omruilgarantie:

 • Geldig voor vliegvakanties, exotische vakanties, Europa, Frankrijk, dichtbij vakanties, citytrips, skivakanties (Niet geldig voor lijnvluchten, residenties en vakantieparken dichtbij, vervoer bij citytrips en voor wijzigingen naar promotie)
 • Een wijziging is een verandering van bestemming, hotel , camping, huis of appartement. Niet geldig op residenties en vakantieparken
 • Je kan enkel wijzigen binnen dezelfde productlijn (vb. een hotel van een skivakantie voor een ander hotel binnen skivakanties)
 • Geldig tot 50 dagen voor afreis, vanaf 49 dagen voor afreis gelden de wijzigingskosten zoals vermeld in de bijzondere reisvoorwaarden

Om je vakantie te wijzigen, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€0.30/min). Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) hoger is dan de eerste geboekte vakantie dan dient het verschil door de klant betaald te worden. Indien de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan de eerste geboekte vakantie dan wordt het verschil terugbetaald.

Kwalitatief en ruim hotelaanbod

Cruises, vliegvakanties, wintersport, citytrips, rondreizen, exotische vakanties, enzovoort... Bij ons vind je ongetwijfeld het ruimste vakantieaanbod op de markt! Partnerhotels en unieke hotelconcepten zorgen voor een fantastische vakantiebeleving. Wij garanderen je een eerlijke hotelclassificatie gebaseerd op persoonlijke bezoeken van onze medewerkers én van onze klanten.

Scherpe prijzen en talrijke extra prijsvoordelen

Onze prijzen behoren tot de scherpste van de markt, naast talrijke prijsvoordelen zoals gratis nachten en voordelige kinderprijzen. Bij elk hotel kan je de specifieke promoties opvragen en alle voordelen nalezen.

"Onze vakantie start al onderweg!"

Onderweg

Lees 2 edities van Libelle magazine gratis op je tablet

In samenwerking met Sanoma krijg je als Thomas Cook klant de twee nieuwste, digitale edities van Libelle tijdens je vakantie. Surf naar www.magstore.be/thomascook. Aan de hand van de promocode die je aantreft in je reisdocumenten en het nummer van je reisbevestiging, kan je genieten van deze gratis service.

"Dankzij de skilessen is mijn techniek top!"

Op je bestemming

Skipas

Sla de files aan de kassa over en krijg een fikse korting! Bij Thomas Cook is de skipas tot €64 per persoon goedkoper dan ter plaatse. Boek je skipas online bij je hotel in Frankrijk, Oostenrijk of ZwitserlandDit is mogelijk bij alle hotels die het skipas-logo hebben. Bij je reisdocumenten zit een voucher. Je geeft de voucher af aan het loket van de liftmaatschappij en in ruil krijg je een skipas.

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap ‘Ski Services’ staan. Vink de skipas aan en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen een skipas hebt bijgeboekt.

Nederlandstalige skilessen

Boek alvast je skilessen vooraf online. Bij hotels in Frankrijk met het skiles-icoon, kan je direct je skiles voordelig bijboeken. Je kiest in welke taal je de lessen wilt volgen en op welk niveau. Er zijn skiklassen voor kinderen en voor volwassenen. In de meeste regio's worden er ook Nederlandstalige skilessen aangeboden.

Skilessen kunnen snel volgeboekt zijn. Vooral in het hoogseizoen krijgen de skischolen heel veel aanvragen binnen. Op voorhand boeken is dus de boodschap!

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap ‘Ski Services’ staan. Vink de skiles van je keuze aan en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen een skiles hebt bijgeboekt.

Skimateriaal

Boek vooraf je skimateriaal bij Thomas Cook voordeliger dan ter plaatse.  Je kunt een volledig pakket huren van ski’s / snowboard + schoenen + stokken of enkel ski’s / snowboard.

Het huren van je skimateriaal vooraf biedt je volgende voordelen:

 • Tot 50% goedkoper dan ter plaatse!
 • Meer ruimte voor bagage in de koffer van je wagen
 • Steeds het meest recente skimateriaal
 • Geen investering in materiaal dat jaarlijks evolueert
 • Indien latten moeten bijgesleuteld worden, dan is er steeds hulp ter plaatse
 • Indien skimateriaal niet meer helemaal past bij je skiniveau, dan kan je deze kosteloos omwisselen

Thomas Cook werkt sinds enkele jaren samen met Skiset om u de beste prijs in de markte te kunnen aanbieden.

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap ‘Ski Services’ staan. Vink het skimateriaal van je keuze aan en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen het skimateriaal hebt bijgeboekt.

Ski-outfit

Kledij en uitrusting om te skiën is niet alleen duur, maar wordt bovendien weinig gebruikt. Daarom kan je voortaan via onze partner SkiLi, de eerste verhuurdienst van skikleding en -materiaal in de BeNeLux, een ski-outfit huren bij Thomas Cook. Van helm en skibril tot GoPro en hilarische helmcovers.

Iets huren is heel eenvoudig: boek eerst je vakantie bij Thomas Cook inclusief alle nodige extra’s (skipas, skimateriaal, skipas, …), klik daarna op onderstaande link en selecteer wat je nodig hebt, geef online in wanneer je op vakantie vertrekt en wij doen de rest. Je krijgt het pakket via Bpost, dat je na de vakantie ongewassen en gratis kan terugsturen.

Het huren van je ski-outfit biedt je volgende voordelen:

 • Merkkleding van degelijke kwaliteit
 • Kleding in de juiste maat
 • Keuze uit verschillende kleuren
 • Tegen een lage prijs

Boek je ski-outfit bij onze partner SkiLi

"Waar ga ik de volgende keer skiën?"

Terug thuis

Gratis Collect & Go (t.w.v. €5,50)

Geen zin om na je vakantie direct terug te vallen in het dagdagelijkse ritme? Bestel dan reeds de dag voor terugkomst je boodschappen op www.collectandgo.be en als Thomas Cook klant betaal je geen servicekost (t.w.v. €5,50).

Meer info en de bon vind je bij je reisdocumenten.

Heb je een klacht? Dan horen we die graag

Gelieve je klacht door te sturen naar onze klantendienst via dit formulier. Zo kunnen we de nodige acties ondernemen om de kwaliteit van onze vakanties te verbeteren en bij geleden schade dit te compenseren.