Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Kies je voor Thomas Cook, dan kan je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie, dankzij meer garanties, meer services en meer partnerkortingen!

Alle vermelde voordelen en extra’s zijn slechts geldig volgens beschikbaarheid en enkel voor het aanbod Thomas Cook wintersportvakanties.

Ontdek al jouw voordelen voor, tijdens en na je vakantie:

"Als er niet genoeg sneeuw ligt, veranderen we van bestemming!"

Voor je vertrek

Thomas Cook Wintersportvakantie met GRATIS annulatiegarantie

Geniet bij de meeste van onze vakanties van de Thomas Cook Annuleringsgarantie. Deze garantie dekt in grote mate de annuleringskosten in bv. geval van zwangerschapscomplicatie, ziekte, overlijden, jobverlies wegens herstructurering of faillissement, beschadiging van woning etc. 

Terugbetaald tot € 625 per persoon. Een vrijstelling van € 25/persoon (op reizen zonder vervoer), € 50/persoon (voor flight only, cruises, pakketreizen) en € 50/boeking op verhuringen wordt afgetrokken.

Raadpleeg de uitgebreide informatie in verband met onze reisverzekeringen en de algemene verzekeringsvoorwaarden. Bij Cruises, Hotel Only, Flight only en USA is er geen annulatieverzekering inbegrepen. 

Om je vakantie te annuleren, contacteer ons op het nummer 070 750 243 (€ 0.30/min).

GRATIS skigarantie – de meest flexibele in de markt!

Inbegrepen in de prijs van je Thomas Cook skivakantie!

Indien minder dan 33% van de skiliften functioneren, kun je tussen 15 en 5 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een ander skigebied en/of naar een andere vertrekdatum. De prijs wordt aangepast aan de nieuw gekozen accommodatie en/of de nieuwe vertrekdatum.

Deze garantie geldt voor alle accommodaties aangeduid met het logo. Ze zijn gelegen in een skigebied met bergtoppen van minimaal 2300 m. Dit enkel voor verblijven die voorzien zijn tussen 22/12/2018 (vertrekdatum) en 13/04/2019 (terugkeerdatum).

Alle voorwaarden vind je hier terug.

Kwalitatief en ruim hotelaanbod

Cruises, vliegvakanties, wintersport, citytrips, rondreizen, exotische vakanties, enzovoort... Bij ons vind je ongetwijfeld het ruimste vakantieaanbod op de markt! Partnerhotels en unieke hotelconcepten zorgen voor een fantastische vakantiebeleving. Wij garanderen je een eerlijke hotelclassificatie gebaseerd op persoonlijke bezoeken van onze medewerkers én van onze klanten.

Scherpe prijzen en talrijke extra prijsvoordelen

Onze prijzen behoren tot de scherpste van de markt, naast talrijke prijsvoordelen zoals gratis nachten en voordelige kinderprijzen. Bij elk hotel kan je de specifieke promoties opvragen en alle voordelen nalezen.

"Onze vakantie start al onderweg!"

Onderweg

"Dankzij de skilessen is mijn techniek top!"

Op je bestemming

Skipas

Sla de files aan de kassa over en krijg een fikse korting! Bij Thomas Cook is de skipas tot € 64 per persoon goedkoper dan ter plaatse. Boek je skipas online bij je hotel in Frankrijk of ZwitserlandDit is mogelijk bij alle hotels die het skipas-logo hebben. Bij je reisdocumenten zit een voucher. Je geeft de voucher af aan het loket van de liftmaatschappij en in ruil krijg je een skipas.

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap ‘Ski Services’ staan. Vink de skipas aan en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen een skipas hebt bijgeboekt.

Nederlandstalige skilessen

Boek alvast je skilessen vooraf online. Bij hotels in Frankrijk met het skiles-icoon, kan je direct je skiles voordelig bijboeken. Je kiest in welke taal je de lessen wilt volgen en op welk niveau. Er zijn skiklassen voor kinderen en voor volwassenen. In de meeste regio's worden er ook Nederlandstalige skilessen aangeboden.

Skilessen kunnen snel volgeboekt zijn. Vooral in het hoogseizoen krijgen de skischolen heel veel aanvragen binnen. Op voorhand boeken is dus de boodschap!

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap ‘Ski Services’ staan. Vink de skiles van je keuze aan en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen een skiles hebt bijgeboekt.

Skimateriaal

Boek vooraf je skimateriaal bij Thomas Cook voordeliger dan ter plaatse.  Je kunt een volledig pakket huren van ski’s / snowboard + schoenen + stokken of enkel ski’s / snowboard.

Het huren van je skimateriaal vooraf biedt je volgende voordelen:

  • Tot 50% goedkoper dan ter plaatse!
  • Meer ruimte voor bagage in de koffer van je wagen
  • Steeds het meest recente skimateriaal
  • Geen investering in materiaal dat jaarlijks evolueert
  • Indien latten moeten bijgesleuteld worden, dan is er steeds hulp ter plaatse
  • Indien skimateriaal niet meer helemaal past bij je skiniveau, dan kan je deze kosteloos omwisselen

Thomas Cook werkt sinds enkele jaren samen met Skiset om u de beste prijs in de markte te kunnen aanbieden.

Hoe boek je dit online? Boek je een hotel, dan zie je in de 2de stap ‘Ski Services’ staan. Vink het skimateriaal van je keuze aan en vink vervolgens de naam aan van de persoon voor wie je dit boekt. Herhaal deze actie tot je voor iedereen het skimateriaal hebt bijgeboekt.

"Waar ga ik de volgende keer skiën?"

Terug thuis

Heb je een klacht? Dan horen we die graag

Gelieve je klacht door te sturen naar onze klantendienst via dit formulier. Zo kunnen we de nodige acties ondernemen om de kwaliteit van onze vakanties te verbeteren en bij geleden schade dit te compenseren.