Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Nice bij Thomas Cook

 

We hebben goedkope vluchten naar Nice voor jou

Parel aan de Côte d’Azur? Dat is Nice. Deze mondaine badplaats heeft voor jou heel wat leuks in petto. Van uitgestrekte stranden tot meesterlijke kunstwerken. Bekijk de vluchten naar Nice, reserveer je ticket en … geniet van een zalige vakantie.

Luieren aan de kust

Zin in een strandvakantie? Dan is Nice jouw geknipte bestemming. Nestel je in het warme zand. Of neem een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Een heerlijk ijsje en een kleurrijke cocktail maken jouw genot compleet. Elk hoekje op het strand van Nice uitgeprobeerd? Verleg dan je grenzen en ga op daguitstap naar Monaco, Cannes of Saint-Tropez. Sta je te popelen om te vertrekken? Bekijk dan nu de vluchten naar Nice. En stel jouw plaatsje op het vliegtuig veilig.

Kunst en cultuur

Nice is meer dan strand alleen. Wist je dat het ook heel wat culturele schatten heeft? Kunstliefhebbers kijken hun ogen uit in het MAMAC (Musée d’Art Modern et d’Art Comtemporain) en het museum van Matisse. Gepassioneerd door de klassieke oudheid? Breng dan zeker een bezoekje aan het archeologische museum en de Romeinse site Chimiez.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Nice? Die vind je bij Thomas Cook. Surf naar onze website. En ontdek er de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. In één oogopslag zie je hoe je het goedkoopst naar Nice vliegt. Als dat niet handig is!

Zoek vluchten Nice