Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

 

DAG 1: Brussel - Hurghada

Rechtstreekse vlucht vanuit Brussel naar Hurghada. Je Nederlandstalige begeleider reist mee vanaf het vertrekpunt in Brussel Zaventem. Na aankomst op de luchthaven van Hurghada, transfer naar hotel Sunrise Garden Beach***** waar je verblijft op basis van all inclusive (-/L/D).

 

DAG 2: Hurghada - Luxor

Vroege check-out en transfer naar de cruiseboot SUNRISE Select M/S Semiramis***** voor de inscheping. Ontbijtpakket wordt voorzien. Je verblijft op deze boot op basis van vol pension. Je geniet van een vrije dag aan boord, terwijl de boot aangemeerd blijft in Luxor. (O/L/D)

 

DAG 3: Luxor

Vandaag is de eerste dag van het excursieprogramma. ’s Morgens vertrek je naar de oostelijke oever van de Nijl en bezoek je de tempels van Karnak en Luxor. Overnachting aan boord in Luxor. (O/L/D)

 

DAG 4: Luxor - Edfu

’s Ochtends excursie naar de westelijke oever van de Nijl. Je bezoekt West-Thebe met de Vallei der Koningen, de tempel van Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. Afvaart naar Edfu in de namiddag. Overnachting aan boord in Edfu (O/L/D)

 

DAG 5: Edfu - Aswan

Excursie naar de dubbeltempel van Kom Ombo gewijd aan de goden Sobek en Horus. Na dit complex is een kort bezoek gepland aan het krokodillen-mummificatiemuseum. Afvaart naar Aswan. Overnachting aan boord in Aswan (O/L/D)

 

DAG 6: Aswan

Na het ontbijt zijn excursies gepland naar de stuwdam, de onvoltooide obelisk, de tempel van Philae en de botanische tuinen. Overnachting aan boord in Aswan. (O/L/D)

 

DAG 7: Aswan - Edfu

In de vroege ochtend facultatieve excursie naar de gigantische rotstempels in Abu Simbel (ter plaatse te reserveren, ca. €121). In de namiddag afvaart van Aswan naar Edfu. Overnachting aan boord in Edfu. (O/L/D)

 

DAG 8: Edfu - Luxor

Afvaart naar Luxor via de sluis van Esna. Overnachting aan boord in Luxor. (O/L/D)

 

DAG 9: Luxor - Hurghada

Na het ontbijt ontscheping en transfer naar het hotel Sunrise Garden Beach ***** voor de check-in. Vrij verblijf op basis van all inclusive (O/L/D)

 

DAG 10 - 14: Hurghada

Vrij verblijf in hotel Sunrise Garden Beach***** op basis van All Inclusive (O/L/D)

 

DAG 15: Hurghada - Brussel

Transfer naar de luchthaven van Hurghada voor de terugvlucht naar Brussel. (O/-/-).

 

HOTEL

Sunrise Garden Beach Resort*****
Hurghada, Rode Zee Rivièra, Egypte

Dit gezellige all inclusive resort is ideaal gelegen aan het brede, langzaam aflopende privéstrand waar je diverse watersporten kan beoefenen. Er zijn tal van sportfaciliteiten zoals tenniscourts en een professioneel duikcentrum maar ook een aquapark met 8 glijbanen. Breng zeker ook een bezoekje aan het wellnesscenter voor een verkwikkende massage of een deugddoende sessie in de sauna en hamam.

PRIJZEN

VERTREK2 PERS. benedendek1 PERS. benedendek2 PERS. midden- of bovendek1 PERS. midden- of bovendek
20/11/19€ 1249€ 1849€ 1459€ 2059
27/11/19€ 1249€ 1849€ 1459€ 2059
04/12/19€ 1199€ 1799€ 1409€ 2009
15/01/20€ 1249€ 1849€ 1459€ 2059
12/02/20€ 1249€ 1849€ 1459€ 2059

Ook mogelijk in all-inclusive tijdens de cruise mits supplement van € 210 per persoon voor de hele week.


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vluchten met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
 • 1 stuk ruimbagage 23 kg + 1 stuk handbagage 12 kg
 • Transfer van de luchthaven van Hurghada naar het hotel en terug
 • Alle transfers tijdens de rondreis
 • 7 nachten Nijlcruise in vol pension op de cruiseboot SUNRISE Select M/S Semiramis
 • 7 nachten verblijf in all inclusive in hotel SUNRISE Garden Beach Resort in Hurghada
 • Vermelde maaltijden (O= ontbijt/L= lunch/D= diner)
 • Basis excursiepakket
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel (vanaf 15 deelnemers)


Niet inbegrepen:

 • Niet vermelde diensten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Verplicht visum
 • Facultatieve excursies
 • Dranken op de boot (tenzij all inclusive geboekt)
 • Fooien (ca. € 50 p.p. voor de cruise)
 • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

 

Opmerking:

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.

De navigatie op de Nijl is afhankelijk van de openingsuren van de sluizen. Dit kan lichte wijzigingen in de dagindeling met zich meebrengen.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig die tot 6 maanden na terugreis geldig is. Voor Egypte is een visum verplicht. Je kan het visum vooraf verkrijgen bij het Egyptische consulaat in Brussel of aankopen bij jouw reisagent of via de vakantielijn (ca. € 28). Ruil dan bij aankomst op de luchthaven de voucher in bij de vertegenwoordiger van onze lokale agent Skymax Holidays. Je kan het visum ook ter plaatse aankopen bij aankomst aan een hogere prijs. Breng steeds 2 pasfoto’s mee voor het visum.