Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

 

DAG 1: Brussel - Antalya

Merhaba! Kennismaking met de Nederlandstalige reisbegeleider op de luchthaven van Brussel. Vertrek met Tailwind naar Antalya. Aankomst op de luchthaven, onthaal door de lokale gids en transfer naar het hotel. Check-in. Vrije tijd en avondmaal. (-/-/D)

 

DAG 2: Antalya - Sagalassos

Rit naar Sagalassos waar je één van de grootste opgravingssites ter wereld bezoekt. Een team van Belgische archeologen legt hier regelmatig nieuwe schatten bloot. Sagalassos was al een bloeiend regionaal centrum toen Alexander de Grote er in 333 v.Chr. binnentrok. Onder Romeinse heerschappij groeide de stad uit tot een van de belangrijkste centra van Pisidië. Rond het jaar 590 vond een enorme aardbeving plaats en sloegen veel inwoners op de vlucht. De ruïnes waren eeuwenlang verborgen onder een dikke puinlaag waardoor ze uitzonderlijk mooi bewaard bleven. Wandelend tussen de resten van fonteinen en markten, thermen en villa's, reis je terug naar het verleden. In dit sfeervolle decor geniet je ook van de lunch. Transfer naar Konya waar je dineert en overnacht. (O/L/D)

 

DAG 3: Konya - Cappadocië

Na het ontbijt rijd je naar Sultanhanı. Dit slaperige stadje staat op de toeristische kaart dankzij zijn sfeervolle Seltsjoekse karavanserai met een binnenplein van bijna 5000 vierkante meter. Eeuwen geleden vonden handelaars hier een veilige plek om te overnachten en hun dieren te verzorgen. Na de lunch rijd je verder naar Cappadocië, een streek met wonderlijke tufsteenlandschappen in het hart van Anatolië. De gids leidt je door de fascinerende ondergrondse stad Kaymakli. Dit netwerk van lange, smalle en steile tunnels werd uitgegraven door de eerste Christenen. Vandaag worden sommige tunnels nog altijd gebruikt als stallen of voorraadkelders. Je dineert en overnacht in een sfeervol hotel. (O/L/D)

 

DAG 4: Cappadocië

Na het ontbijt ga je de hele dag Cappadocië verkennen, één van 's werelds grootste natuurwonderen. De hoogvlakte werd gevormd door een uitbarsting van drie vulkanen, zo'n 40 miljoen jaar geleden. Het resultaat is een surrealistisch landschap met tufsteenkegels, grotwoningen, feeënschoorstenen en uitgesleten kloven. In de zachte tufsteen hebben de eerste Christenen kerken, kapellen, kloosters en holwoningen uitgehakt. Je bezoekt de duivenvallei en wandelt door het openluchtmuseum van Göreme. Dit kloostercomplex vormt een artistiek hoogtepunt dankzij de vele kleurrijke fresco's. Na de lunch in een typisch restaurant staat de Pasabag vallei op het programma. In Avanos zie je hoe de pottenbakkers met vingervlugge bewegingen aardewerk creëren. Diner en overnachting in het hotel. (O/L/D)

 

Optioneel: ballonvaart bij dageraad over de spectaculaire tufsteenformatie (€ 220 per persoon)

 

 

DAG 5: Cappadocië - Turkse Rivièra

Na het ontbijt rijd je naar de kust. Onderweg bezichtig je het Mevlana Museum en de moskee van Konya, de vroegere hoofdstad van het Seltsjoekse rijk. In de 13de eeuw werd hier de Orde der dansende Derwisjen gesticht. In de dans draaien ze om hun as, waarbij ze mediteren en de naam van god aanroepen. Lunch in Konya. Rit naar de badstad Antalya en transfer naar het Paloma Oceana hotel voor het strandverblijf op basis van All-inclusive. (O/L/D)

 

DAG 6 en 7: Turkse Rivièra

Geniet van je verblijf aan de Turkse Rivièra. Het hotel Paloma Oceana resort biedt tal van faciliteiten aan die je verblijf zo aangenaam mogelijk zullen maken. Of ga je liever een beetje shoppen of onderneem je graag nog een excursie? Je reisbegeleider blijft ter beschikking en zal je enkele tips geven om deze vakantie in schoonheid te eindigen.

 

DAG 8: Tukse Rivièra - Brussel

Afhankelijk van de vluchturen transfer naar de luchthaven en vlucht terug met Tailwind naar Brussel.

 

HOTEL

Paloma Oceana*****
Turkse Rivièra, Turkije

Hotel Paloma Oceana is een heerlijk all-inclusive resort met een uitstekende service. De buffetten in het restaurant zijn zeer uitgebreid, met zorg klaargemaakt en dagvers. Het hotel ligt direct aan het strand en beschikt over vele faciliteiten zoals gratis wifi, een verzorgde tuin, zwembaden met glijbanen, fitness, tennisterreinen en verschillende à la carte restaurants.

PRIJZEN

VERTREK2 PERS. kamer1 PERS. kamer
16/11/2019€ 599€ 699
07/03/2020€ 599€ 699
21/03/2020€ 599€ 699

 


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vluchten met Tailwind heen en terug inclusief taksen
 • 1 stuk ruimbagage 20 kg + 1 stuk handbagage 6 kg
 • 4 overnachtingen op basis van half pension tijden de rondreis in 4* hotels
 • 3 overnachtingen op basis van all inclusive in hotel Paloma Oceana
 • Nederlandstalige lokale gids tijdens de rondreis
 • Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers zoals beschreven in het programma
 • Vermelde maaltijden (O= ontbijt/L= lunch/D= diner)
 • Basis excursiepakket
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Niet vermelde diensten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Verplicht visum
 • Dranken tijdens de maaltijden van de rondreis
 • Fooien

 

Opmerking:

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig die tot 6 maand na terugreis geldig is. Visum: Vul op de website www.evisa.gov.tr de vereiste informatie in. Opgelet: het visum kan ten vroegste 3 maanden voor afreis aangevraagd worden.