Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Singlevakantie Turkse Rivièra

Programma

In het hotel Paloma Oceana aan de Turkse Rivièra kan je deelnemen aan een resem activiteiten van de Paloma Primetimer club zoals tuinieren, danslessen, kooklessen, computerlessen, nordic walking, aerobic, petanque, kunstateliers, filmavond, … en nog veel meer. In samenspraak met de Nederlandstalige reisbegeleider kunnen deze of andere activiteiten georganiseerd worden volgens de wensen van de groep. Daarbovenop is er elke dag een dokter of verpleegster aanwezig in het hotel bij wie je jouw gezondheid kan laten nakijken, kan je aangepaste dieetmaaltijden vragen in de keuken en krijg je korting op massages, schoonheidsbehandelingen en bij de kapper.

 

Maak je graag een uitstap? Bovenop de activiteiten in het hotel kan je, optioneel, ook deelnemen aan 2 excursies

 

 • Bezoek aan de historische sites Perge, Aspendos en de watervallen van Kursunlu; inclusief lunch (€ 55 p.p.)
 • Bezoek aan Side en de markt van Manavgat; inclusief lunch. (€ 35 p.p.)

 

HOTEL

Paloma Oceana*****
Turkse Rivièra, Turkije

Hotel Paloma Oceana is een heerlijk all-inclusive resort met een uitstekende service. De buffetten in het restaurant zijn zeer uitgebreid, met zorg klaargemaakt en dagvers. Het hotel ligt direct aan het strand en beschikt over vele faciliteiten zoals gratis wifi, een verzorgde tuin, zwembaden met glijbanen, fitness, tennisterreinen en verschillende à la carte restaurants.

Singlevakantie Rode Zee Rivièra

Programma

Aan de Rode Zee Rivièra in Egypte verblijf je in het nieuwe Meraki Resort. Hier vind je de ideale combinatie van leuke activiteiten en rustig genieten. Feestjes op het strand, petanque, DJ-lessen, yoga, tai chi, pilates, meditatie bij zonsondergang, tennissen, beachvolleybal, aquagym of een rondje lopen op de looppiste zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden hier. Dankzij de zeer uitgebreide all-inclusive blijft je portemonnee gesloten en kom je niks te kort.

 

Maak je graag een uitstap? Bovenop de activiteiten in het hotel kan je, optioneel, ook deelnemen aan 2 excursies

 

 • Bezoek aan Luxor op 1 dag: Karnak, kolossen, koningsvallei, Hatshepsut, inclusief lunch (€ 80 p.p.)
 • 1/2 dag uitstap met glasbodemboot - Blue Aquarium, ca. 2 uur op zee, zonder lunch (€ 30 p.p.)

 

HOTEL

Meraki Resort****
Hurghada, Rode Zee Rivièra, Egypte

Meraki Resort is een volledig gerenoveerd hotel in het oude centrum van Hurghada. Op een uitgestrekt domein, direct aan een 2,6 km lang zandstrand vind je verschillende loungebars en eetmogelijkheden. De kamers zijn in Boheemse stijl ingericht en voorzien van alle comfort. De uitgebreide all-inclusive formule omvat o.a. laat ontbijt, lunch in 5 verschillende à la carte restaurants, afternoon tea, middernachtsnacks, ijsjes en patisserie. In de uniek gedecoreerde bars kan je altijd terecht voor een verfrissend drankje of een cocktail.

PRIJZEN

VERTREK1 PERS. X1A
07/12/2019 - Turkse Rivièra€ 399
25/01/2020 - Turkse Rivièra€ 399
24/11/2019 - Rode Zee Rivièra€ 599
16/02/2020 - Rode Zee Rivièra€ 599


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven Turkse Rivièra

 • Aangepast activiteitenprogramma voor 55+
 • Prachtig hotel van de gerenommeerde PALOMA-keten
 • Uitstekende keuken met biologische maaltijden en wijn


Troeven Rode Zee Rivièra

 • Uniek hotelconcept in Boheemse stijl
 • Verschillende thema avonden en ruim animatieprogramma
 • Uitgebreide all-inclusive formule
 • Uniek gedecoreerde bars

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vlucht met Tailwind naar Antalya, Turkije of met Brussels Airlines naar Hurghada heen en terug inclusief taksen
 • 20 kg ruimbagage + 6 kg handbagage bij Tailwind of 23 kg ruimbagage + 12 kg handbagage bij Brussels Airlines
 • Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug en tijdens de uitstappen
 • 7 overnachtingen in all-inclusive
 • Deelname aan de activiteiten van deze singlevakantie
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde diensten en excursies
 • visum

Reisdocumenten en formaliteiten

Turkije: reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig die tot 6 maand na terugreis geldig is. Voor het visum vul je op de website www.evisa.gov.tr de vereiste informatie in. Opgelet: het visum kan ten vroegste 3 maanden voor afreis aangevraagd worden.

Egypte: reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig die tot 6 maanden na terugreis geldig is. Voor Egypte is een visum verplicht. Je kan het visum vooraf verkrijgen bij het Egyptische consulaat in Brussel of aankopen bij jouw reisagent (ca. € 28). Ruil dan bij aankomst op de luchthaven de voucher in bij de vertegenwoordiger van onze lokale agent Skymax Holidays. Je kan het visum ook ter plaatse aankopen bij aankomst aan een hogere prijs. Breng steeds 2 pasfoto’s mee voor het visum.


Opmerking

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers

Deze reis is niet gericht op koppels