Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

DAG 1: Brussel - Lanzarote

Verwelkoming door de Nederlandstalige reisbegeleider op de luchthaven van Brussel. Vertrek met Brussels Airlines naar Lanzarote. Aankomst op de luchthaven en transfer naar het hotel. Check-in. Vrije tijd en avondmaal.

 

DAG 2: Asomada - de wijngaardenkrater van La Geria

Het vertrekpunt voor onze eerste wandeling is Asomada, een rustig dorp met palmbomen en groene tuinen. We beklimmen de Guardilama (603 m), het hoogste punt van deze wandeling. Laat je ogen dwalen over de dichtbevolkte kust tot de unieke verbrande bergen van het Nationaal Park Timanfaya. We dalen af langs de asvelden van La Geria, een uniek landschap van kommen, lavamuren en wijngaarden. (Klimmen: 300 m., dalen: 400 m., lengte: 9 km., tijd: 3 à 4 uur)

 

DAG 3: Pico Redondo - de eilandwachter

Het pittoreske Femés ligt aan de voet van de Pico Redondo en is ons vertrekpunt voor vandaag. We beklimmen een kleine heuvel en volgen dan de panoramaweg. Geniet van het prachtige zicht op Playa Blanca en Fuerteventura. We dalen af naar het strand van Playa del Pozo en wandelen verder naar onze eindbestemming, Playa Quemada.(Klimmen: 250 m., dalen: 550 m., lengte: 11 km., tijd: 4 à 5 uur)

 

DAG 4: Vrije dag

Na twee actieve dagen is het tijd voor een welverdiende rustdag. We voorzien vrije tijd om uit te rusten aan het zwembad of een uitstapje te doen.

 

DAG 5: Timanfaya - naar de oorsprong van de aarde

Vandaag wandelen we aan de rand van het Nationaal Park Timanfaya, in het bizarre landschap van lava in bruine en rode tinten. Een smal pad leidt ons naar de rand van de krater en het hoogste punt, Caldera Blanca. De laatste uitbarsting dateert van 1730-1736. We verlaten dit terrein en trekken naar de vuurbergen in het midden van het park. Hier kan je je (optioneel) verder verdiepen in de wondere wereld van de vulkanen. (Klimmen: 250 m., dalen: 250 m., lengte: 10 km., tijd: 4 à 5 uur)

 

DAG 6: Risco de Famara - de witte dorpen

Maguez is het vertrekpunt van onze laatste wandeling. We wandelen langs de Los Helechos vulkaan waarvan de wanden gekend zijn voor hun unieke flora. Een mooi pad leidt ons naar de hoogste kliffen van het eiland, de Risco de Famara. Van hieruit heb je een mooi zicht op de blauwe zee en het pirateneiland La Graciosa. We volgen de kust naar een prachtige vallei tot het mooie witte dorp Haria. Dit dorp is gekend over het hele eiland omwille van de groene oase vol palmbomen en bloemen omgeven door zwart lavalandschap. (Klimmen: 250 m., dalen: 250 m., lengte: 8 km., tijd: 3 à 4 uur)

 

DAG 7: Vrije dag

Nadat we gisteren eindigden met een gezellig samenzijn, heb je vandaag een welverdiende rustdag. Afhankelijk van je humeur kun je zonnebaden, winkelen of de tips van je wandelgids volgen en de bezienswaardigheden van de omgeving op eigen houtje verkennen. In ieder geval wordt u vergezeld door talrijke herinneringen aan een veelbewogen en indrukwekkende wandeltijd!

 

DAG 8: Lanzarote - Brussel

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven en vlucht terug met Brussels Airlines naar Brussel.

 

Algemeen

Tijdens een wandelweek zijn er steeds 4 wandelingen inbegrepen. Reken op een 3 à 4 uur wandelen per wandeling. De wandelingen zijn licht tot middelzwaar. De wandelpaden zijn niet gevaarlijk, maar een goede wandelervaring en conditie zijn noodzakelijk. Neem zeker ook je stevige wandelschoenen mee.

 

HOTEL

Relaxia Olivina****
Lanzarote, Spanje

In het 4-sterrenhotel Relaxia Olivina zal je niks tekort komen. De verzorgde kamers, familiale sfeer, vriendelijke service en de mooie ligging maken dit hotel uitermate geschikt voor een toffe vakantie. Relaxia Olivina Lanzarote ligt op wandelafstand van het zandstrand van Playa Los Pocillos en op zo'n 2 km van het centrum van Puerto del Carmen. Op culinair gebied kan je terecht in het buffetrestaurant. Een hapje en een drankje kan je krijgen in de snack- of poolbar.

PRIJZEN

VERTREK2 PERS. X2A1 PERS. X1A
01/12/2019€ 899€ 1053
02/02/2020€ 899€ 1053

€ 55 extra korting per persoon ouder dan 55 jaar


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven

 • 4 professioneel begeleide wandelingen inclusief Nederlandstalige wandelgids
 • Ideale temperaturen voor een wandelvakantie in de winter
 • Prachtige vulkaanlandschappen

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
 • 23 kg ruimbagage + 12 kg handbagage
 • Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug en tijdens de uitstappen
 • 7 overnachtingen in all inclusive in hotel Relaxia Olivina ****
 • 4 wandelingen + transfers
 • Gekwalificeerde Nederlandstalige wandelgids
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Dranken en maaltijden tijdens de wandelingen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Niet-vermelde diensten

 

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig.