Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

DAG 1: Brussel - Agadir

Verwelkoming door de Nederlandstalige reisbegeleider op de luchthaven van Brussel. Vertrek met Brussels Airlines naar Agadir. Aankomst op de luchthaven en transfer naar het hotel. Check-in. Vrije tijd en avondmaal.

 

DAG 2: Fata Morgana in Tislan

In de vroege ochtend vertrekt de bus naar Ida Ognidif. Na een mooie rit langs de Sous-rivier vertrek je te voet voor een korte klim tussen weelderige tuinen. In het midden van de vruchtbare vallei duikt plots het kasteeldorp Tislan op. Het kasteel deed vroeger dienst als residentie, opslagplaats en bescherming tegen vijandelijke Nomaden. Na een bezoek aan het kasteel rijd je met de bus terug naar het hotel. (Wandeling 7 km – stijgen: 200 m – dalen: 200 m - 2 à 3 uur wandelen)

 

DAG 3: Imouzzer: in de vallei van het paradijs

Over schilderachtige heuvels rijd je naar het dal van Tiskiji. De wandeling start langs Berberdorpen, olijfbomen en tarwevelden. Het dal rond de beroemde watervallen van Imouzzer is een paradijs waar je geniet van onvergetelijke uitzichten over de Atlantische Oceaan. Over een zachte bergrug wandel je terug naar het startpunt. (Wandeling 8 km – stijgen: 200 m – dalen: 200 m - 3 à 4 uur wandelen)

 

DAG 4: Vrije dag

Na twee actieve dagen is het tijd voor een welverdiende rustdag. We voorzien vrije tijd om uit te rusten aan het zwembad of een uitstapje te doen.

 

DAG 5: de warmwaterbronnen van Tagadist

Vandaag staat een wandeling in de westelijke uitlopers van het Atlas-gebergte op het programma. Tussen dwergpalmen en bremstruiken dwaal je door een uniek landschap met een prachtig zicht op de Atlantische Oceaan en de bergen. Langs ezelpaden bereik je tenslotte de warmwaterbronnen van Tagadist, een trekpleister voor de hele regio. (Wandeling 8 km – stijgen: 200 m – dalen: 200 m - 3 à 4 uur wandelen)

 

DAG 6: Het groene dal

Na een rit langs de Atlantische kust en een betoverende palmenoase rij je naar het binnenland. De wandeling start aan een smalle kloof, uitgehouwen door een bergriviertje. Via een smal pad stijgen we naar een authentiek bergdorp omgeven door terrasvelden. Na een kleine pauze onder oude olijfbomen wandel je terug naar het startpunt met een schitterend zicht op de kloof. (Wandeling 6 km – stijgen: 200 m – dalen: 200 m - 2 à 3 uur wandelen)

 

DAG 7: Vrije dag

Afhankelijk van je humeur kun je zonnebaden, winkelen of de tips van je wandelgids volgen en de bezienswaardigheden van de omgeving op eigen houtje verkennen. In ieder geval wordt u vergezeld door talrijke herinneringen aan een veelbewogen en indrukwekkende wandeltijd!

 

DAG 8: Agadir - Brussel

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven en vlucht terug met Brussels Airlines naar Brussel.

 

Algemeen

Tijdens een wandelweek zijn er steeds 4 wandelingen inbegrepen. Reken op een 3 à 4 uur wandelen per wandeling. De wandelingen zijn licht tot middelzwaar. De wandelpaden zijn niet gevaarlijk, maar een goede wandelervaring en conditie zijn noodzakelijk. Neem zeker ook je stevige wandelschoenen mee.

 

HOTEL

Royal Decameron Tafoukt Beach****
Agadir, Marokko

Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach heeft een perfecte ligging aan de wandelboulevard, middenin het gezellige centrum van Agadir. Het viersterrenhotel biedt alle comfort, heerlijke buffetten en ruime kamers. Dankzij de all inclusive formule zijn alle dranken, maaltijden, tal van sportfaciliteiten en animatie inbegrepen.

PRIJZEN

VERTREK2 PERS. X2A1 PERS. X1A
07/03/2020€ 799€ 904

€ 55 extra korting per persoon ouder dan 55 jaar


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven

 • Unieke combinatie van zee, woestijn en bergen
 • Ideale temperaturen voor een wandelvakantie in maart
 • Hotel direct aan de promenade en het strand

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
 • 23 kg ruimbagage + 12 kg handbagage
 • Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug en tijdens de uitstappen
 • 7 overnachtingen in all inclusive in hotel Decameron Tafoukt****
 • 4 wandelingen + transfers
 • Gekwalificeerde Nederlandstalige wandelgids
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Dranken en maaltijden tijdens de wandelingen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Niet-vermelde diensten

 

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een internationaal passpoort, geldig tot minstens 6 maanden na retour nodig.