Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Programma

Je verblijft in het gloednieuwe hotel Cook’Club El Gouna. speciaal ontworpen voor een nieuwe generatie van reizigers, zowel voor de vrolijke levensgenieters als de rustige bohemiens. Dagelijks zijn er twee professionele yogasessies : een pittige les Vinyasa yoga ‘s morgens voor het ontbijt en een rustige sessie Yin yoga in de vooravond om volledig te ontspannen voor het avondmaal. Overdag kan je genieten van de zon op het strand of aan het zwembad, snorkelen, watersporten beoefenen of deelnemen aan een excursie.

 

 • Dynamische Vinyasa yoga: Vinyasa yoga is een onderdeel van Ashtanga yoga, een dynamische vorm van yoga, en spitst zich toe op de ademhaling. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je flowt als het ware van de ene naar de andere houding, op het ritme van je ademhaling. De lichaamshoudingen (Asanas) staan centraal. Ze vormen een lichamelijke en mentale uitdaging, ze vergroten je concentratie en bewustzijn met een positief effect op je lichaam.
 • Relaxerende Yin yoga: Yin yoga is een rustige vorm van yoga. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lichaam beter te voelen.
 • Meer dan yoga: In samenspraak met de reisbegeleider kunnen diverse uitstappen worden georganiseerd. Een wandeling of fietstocht door een mooi stukje natuur, een sportieve activiteit of een bezoek aan een dorp, stad of bezienswaardigheid in de regio (mits supplement).

 

HOTEL

Cook's Club El Gouna****
Hurghada, Egypte

Cook’s Club El Gouna is een modern en inspirerend hotel in het Egyptische El Gouna. Het hotel werd gebouwd rond een zoutwaterlagune die het eiland Kafr El Gouna van het vasteland scheidt. Op slechts enkele meters van het hotel vind je alles waar een moderne vakantiebestemming moet aan beantwoorden: restaurants, supermarkten en winkels. Het nabijgelegen eiland Zeytouna is een van de mooiste snorkellocaties van El Gouna. In het hart van Cook’s Club El Gouna bevindt zich Cantina, het bruisende culinaire mekka waar je proeft van verse lokale en internationale gerechten. Van veganistische verwennerijen tot sappige streetfood. Aan het zwembad geniet je van zowel zachte tonen als pompende beats van diverse dj’s. Je nipt er ook van verse sapjes en speciale cocktails in de Captain Cook’s bar, ontworpen door de bekende Berlijnse barman David Wiedemann.

PRIJZEN

VERTREK2 PERS. X2A1 PERS. X1A
01/12/2019€ 599€ 759
09/02/2020€ 599€ 759


Prijzen zijn per persoon in EUR op basis van het kamertype zoals beschreven. De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen. Het aantal eenpersoonskamers per reis is beperkt en steeds op aanvraag.
 

Troeven

 • Trendy, nieuw hotel in het centrum van El Gouna
 • Vlak bij de laguna, winkeltjes en restaurants
 • Yoga in een uniek kader

PRAKTISCHE INFO

Inbegrepen:

 • Rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines heen en terug inclusief taksen
 • 23 kg ruimbagage + 12 kg handbagage
 • Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug
 • 7 overnachtingen in half pension in hotel Cook's Club El Gouna****
 • Engelstalige yogasessies door professionele yogi
 • Nederlandstalige reisbegeleider vanuit Brussel


Niet inbegrepen:

 • Visum voor Egypte
 • Maaltijden en dranken bovenop half pension formule
 • Extra excursies
 • Persoonlijke uitgaven
 • Lokale toeristenbelasting

Deze reis is gegarandeerd vanaf 15 deelnemers.


Reisdocumenten en formaliteiten

Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldige identiteitskaart nodig die tot 6 maanden na terugreis geldig is. Voor Egypte is een visum verplicht. Je kan het visum vooraf verkrijgen bij het Egyptische consulaat in Brussel of aankopen bij jouw reisagent (ca. € 28). Ruil dan bij aankomst op de luchthaven de voucher in bij de vertegenwoordiger van onze lokale agent Skymax Holidays. Je kan het visum ook ter plaatse aankopen bij aankomst aan een hogere prijs. Breng steeds 2 pasfoto’s mee voor het visum.