Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Van appartement tot kasteel

Een kasteel of landhuis in de Ardennen, een villa voor de hele familie in Spanje, een appartement in Amsterdam of Barcelona, een vakantievilla in Italië, een chalet in Frankrijk, een bungalow of huisje in een vakantiepark in Duitsland... Verschillende combinaties zijn mogelijk!

Wil je een weekendje weg, of je familievakantie in een vakantiehuis doorbrengen? We hebben het ideale vakantiehuis voor jou!

Europese huisjes

Je vindt vakantiehuizen in ondermeer Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Belgische kust, Belgische Ardennen, Portugal, Nederland, Oostenrijk en nog vele andere bestemmingen.

Eén prijs, veel voordelen!

Met vrienden of familie

Uiteraard is er niets zo gezellig als met de ganse familie of vriendenkring te logeren op een mooie bestemming. Onze vakantiewoningen kunnen zelfs tot 7 slaapkamers tellen, dus plaats genoeg voor iedereen. Ook kinderen worden met open armen ontvangen.

Reserveer nu je vakantiehuis

Dankzij de handige filtermogelijkheden heb je in een oogopslag jouw perfecte vakantiewoning gevonden. Of je nu luxe wenst of eerder sober, er is een Belvilla voor iedereen!