Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

VOORWAARDEN

  • Enkel geldig op vliegvakanties (pakket hotel + vlucht) met het logo 'BESTE KEUZE' met vluchten van Brussels Airlines.
  • Niet geldig op exotische vakanties, USA, citytrips, cruises, begeleide reizen, autovakanties, skivakanties en enkel hotel.
  • De prijsvergelijking gebeurt op basis van hetzelfde kamertype, hotel, maaltijdregime, verblijfsduur, dezelfde vertrekdatum, vluchturen (+/- 2 uren) en luchthaven.
  • Ook inbegrepen diensten en extra diensten van Thomas Cook worden mee in rekening genomen. Deze extra's moeten toegevoegd worden tijdens de prijsberekening bij de aanbieder waarmee wordt vergeleken.
  • De datum van de prijsberekening stemt overeen met de reservatiedatum.
  • De prijsvergelijking mag enkel met de prijs van een Belgische touroperator waarvan de vakantie niet alleen online, maar ook via een reisagentschap geboekt kan worden.

PROCEDURE

Na je reservatie kan je de prijsgarantie inroepen. Dit kan nog tot 3 maanden voor je vertrek.

Vind je elders goedkoper en zijn alle voorwaarden vervuld?
Dien je aanvraag in via dit formulier

Opgelet: Je aanvraag wordt enkel behandeld als je een printscreen of bewijs meestuurt van de prijsberekening bij de andere reisorganisator. Zorg dat ook de datum van deze prijsberekening zichtbaar is, want deze moet overeenstemmen met je reservatiedatum. 

Wij passen meteen de prijs van je vakantie aan met een bonus van € 50! Deze korting wordt meteen verrekend van je nog te betalen reissaldo.