Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

Best Short Haul Airline

Onze partner Brussels Airlines heeft de felbegeerde award binnengesleept voor "Best Short Haul Airline" op de uitreiking van de TM Travel Awards 2018.

 

Ruimer aanbod

Geniet van een nóg grotere keuze aan afreisdagen en tal van nieuwe vakantiebestemmingen. Wekelijks vliegen we 7 keer naar Tenerife, 12 keer naar Mallorca en maar liefst 17 keer naar Kreta, ...
Boek je volgende vliegvakantie en geniet van de vele voordelen.

 

Flexibel inchecken

Online inchecken
Win tijd door vooraf in te checken. 23u voor je vertrek ontvang je een e-mail van Brussels Airlines met een link om online of mobiel in te checken. Je kan ook rechtstreeks inchecken op de site van Brussels Airlines. Gebruik daarvoor de 8 cijfers van uw reservatie-nummer of het PNR nummer dat je vindt op je reisdocumenten.

Inchecken in Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal
Ga je met de trein naar Brussels Airport en vertrek je vanuit het station Brussel-Zuid of Antwerpen-Centraal? Dan kan je vanaf nu ook in het station inchecken via een check-in kiosk van Brussels Airport. Je kan je plaats op het vliegtuig kiezen en je instapkaart printen. Indien je enkel met handbagage reist, kan je op de luchthaven dan meteen naar de veiligheidscontrole gaan.

Inchecken op de luchthaven
Ben je toch vergeten op voorhand in te checken? Geen probleem, in Brussels Airport kan je ook nog inchecken aan de rijen 2 en 3 via een Express check-in kiosk. Kies je plaats op het vliegtuig en print je instapkaart.

Bagage inchecken
Ruimbagage inchecken op de luchthaven verloopt via de Self Service baggage drop-off toestellen (Scan&Fly). Je plaatst je koffer op de band, scant je ticket en bevestigt het label aan je koffer. Dit filmpje toont je hoe dat werkt. Vraag gerust hulp aan een medewerker van Brussels Airlines.

Heb je Premium Service geboekt? Dan kan je door de extra snelle aparte ‘Flex&Fast’ check-in.

 

Stoelreservatie

Zit je het liefst aan het raam of liever aan het gangpad? Aan jou de keuze, want stoelreservatie is gratis inbegrepen bij jouw vliegvakantie (pakket hotel + vlucht) met vluchten van Brussels Airlines! Vanaf 2 dagen na je boeking kan je je favoriete type stoel kiezen!

Hoe werkt het? Neem je boekingsnummer bij de hand en ga naar de site voor de stoelreservatie. Je kan dit ook doen via je reisagent of je kan ons contacteren op het nummer 070 750 243.

Vanaf 23u voor je vertrek kan je online inchecken op de site van Brussels Airlines en gratis je stoel reserveren uit de nog beschikbare stoelen.

Meer info over de gratis stoelreservatie »

 

Meer bagage

No stress als je je reiskoffer inpakt! Neem nu nóg meer bagage mee: per persoon 1 stuk ruimbagage meenemen van 23 kg in plaats van 20 kg en maximum 2 stuks handbagage van in totaal 12 kg in plaats van 6 kg.

Opgelet: er zijn enkele uitzonderingen op deze regel, namelijk:

  • Turkije: max. 6 kg handbagage + 20 kg ruimbagage
  • Voor Tunesië met Tunisair: max 8 kg handbagage + 20 kg ruimbagage
  • Voor Malta: max 10 kg handbagage + 20 kg ruimbagage

Bagage is inbegrepen in de prijs en hoeft niet extra bijgeboekt te worden.

 

Omruilgarantie

Tot 4 weken vóór vertrek kan je je vakantie gratis wijzigen. Verander van hotel of bestemming!
Bekijk de voorwaarden van onze omruilgarantie.

 

Vaste vluchturen

Wij garanderen jou geen vluchtwijzigingen want Brussels Airlines vliegt altijd op vaste uren.

Dankzij het nieuwe partnership met Brussels Airlines, worden zo goed als al onze vluchten rechtstreeks uitgevoerd en geniet je van gegarandeerde vluchturen voor deze vluchten.

 

Topservice made in Belgium

Meer dan 3000 medewerkers van Brussels Airlines staan tot jouw dienst op de luchthaven. Heb je een vraag of zoek je hulp? Spreek ze gerust aan. Het personeel van de Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines spreekt perfect Nederlands.

 

Vlotte doorgang

Snel door de veiligheidscontrole? Dankzij de Fast Lane op Brussels Airport sta je niet in de file en ben je in geen tijd door de controle! Surf naar het webadres dat op je reisdocumenten staat vermeld en vraag een Fast Lane pass aan met je boekingsnummer en familienaam.

 

Vlieg rechtstreeks

Vlieg zo snel mogelijk naar je vakantiebestemming. Met ons verlies je geen kostbare vakantietijd aan nutteloze tussenstops. Maar liefst 95% van onze vakantievluchten zijn rechtstreeks. Geen enkele vliegmaatschappij doet beter.

 

Zit comfortabel

Vakantie betekent ontspannen en daarom hechten wij belang aan jouw comfort ook op het vliegtuig. Plof neer in een comfortabele stoel met voldoende beenruimte.

 

Gratis digitale krant

Download gratis je favoriete krant. Kies uit een breed aanbod aan kranten en magazines om te lezen tijdens je vlucht. Volg de instructies tijdens je online check-in en ontvang een unieke code. Hiermee kan je op de dag van je vertrek je gratis krant downloaden op je toestel. Veel leesplezier!

 

Smullen aan boord

Op vluchten van Brussels Airlines heb je een ruime keuze aan drankjes, heerlijke snacks, Belgische frietjes en vers bereide maaltijden van The Foodmaker, een Belgisch bedrijf dat ultravers en gezond eten maakt met biologische en lokale seizoensproducten.
Bekijk het menu online of bij je reisagent en bestel aan boord aan democratische prijzen.

Heb je Premium Service geboekt? Dan geniet je van een heerlijke premium maaltijd aan boord.

 

Speciaal voor families

 • Gegarandeerd altijd samenzitten
 • Als je reserveert voor je gezin weet je zeker dat jullie allemaal samen zitten, tenzij je vermeldt dat je het liever anders hebt.
 • Breng het favoriete speelgoed van je oogappel mee
 • Kinderen ouder dan 2 jaar mogen een stuk van 12 kg handbagage én een klein extra item meenemen.
 • Supervlot inchecken
 • Inchecken doe je makkelijk aan onze speciale incheckbalie voor gezinnen, beschikbaar op Brussels Airport.
 • Krijg voorrang bij het instappen
 • Reis je met kinderen jonger dan 5 jaar? Dan krijg je voorrang bij het instappen.
 • Neem de buggy gratis mee
 • Het vervoer van opvouwbare kinderwagens/wandelwagens is gratis. De kinderwagens worden aan de check-in balie voorzien van een label, en tijdens de vlucht opgeborgen in de bagageruimte. Je mag de kinderwagen gebruiken tot aan de ingang van het vliegtuig, daarna plaatsen wij deze in de bagageruimte van het vliegtuig. Je kinderwagen krijg je meteen aan de uitgang van het vliegtuig terug.

 

Premium Service

Een superieure klantenervaring dankzij een snelle check-in, Fast Lane en toegang tot de exclusieve “The Loft” lounge op Brussels Airport, trendy maaltijden en dranken aan boord, zitplaatsen vooraan, …
Dit voordeel is optioneel. Ontdek al wat onze Premium Service jou te bieden heeft.