Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Paasvakantie 2018 - van zaterdag 31 maart tot zondag 15 april 2018

Bekijk het aanbod

Op zoek naar een geschikte bestemming voor de paasvakantie? In april schommelt de temperatuur in de Canarische eilanden, EgypteMarokko of Tunesië rond een aangename 25°. Ideaal dus om al even op te warmen en van de zon te genieten. Al gehoord van Cabo Verde? De Paasvakantie is de ideale periode om deze vulkanische eilandengroep voor de West-Afrikaanse kust te bezoeken. Slechts 6 uur vliegen en je kan volop genieten van mooie zandstranden en warme temperaturen. Zin in een spetterende vakantie met de kinderen? Ontdek onze Aquamania hotels met leuke zwembaden, verschillende waterglijbanen en volledige aquaparken. Perfect om zon en zwembad te combineren.

Toch nog even gaan skiën in de paasvakantie?

Het weer is aangenamer, er is meer zon en de sneeuw is nog van goede kwaliteit. De paasvakantie is dus ideaal om met de kinderen te gaan skiën. Bovendien genieten de kinderen van tal van voordelen zoals gratis verblijf tot 14 jaar in verschillende hotels of kan je reeds vooraf hun skiles reserveren.

Wil je zeker zijn dat er nog voldoende sneeuw is?

Boek je skivakantie naar een hoger gelegen skistation waar zeker nog een mooi sneeuwtapijt ligt: Val Thorens, Les Menuires, Tignes, La Plagne, Sölden of Les Arcs. Toch niet overtuigd om te gaan skiën in de paasvakantie? Maak je geen zorgen: bij Thomas Cook kan je de skigarantie bijboeken. Tot 15 dagen voor afreis kan je gratis wijzigen naar een ander skistation, een andere afreisdatum kiezen of annuleren indien er niet voldoende sneeuw zou zijn. Klik hier voor meer informatie over de skigarantie.

Zin om er op uit te trekken tijdens het verlengde Paasweekend?

Iedereen houdt van een lang weekend. Eindelijk wat meer tijd voor elkaar en ideaal om even helemaal uit de wekelijkse sleur te komen. Nog leuker en ontspannender is er even op uit trekken voor enkele dagen met je partner of met de familie. Ontdek samen met je partner of vrienden een Europese stad of ga met de hele familie op weekend niet te ver van huis. Bekijk hier ons aanbod citytrips of dichtbijvakanties.