Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Beleef de magie van pretparken

Tover een glimlach op het gezicht van je kinderen en combineer een pretparkbezoek met een comfortabel verblijf in de omgeving van het park. Kies uit ons aanbod en geniet van voordeeltarieven.

Disneyland

in Frankrijk

Dompel je onder in de magie van Disney. Al je favoriete figuren wachten op jou voor het leukste feest ooit!

Europa-Park

in Duitsland

Duitslands grootste attractiepark! Reis door de 13 Europese landen en ontdek er tal van spectaculaire attracties en shows.

Wunderland Kalkar

in Duitsland

Dit toffe pretpark biedt je een voordelige all-in formule: overnachtingen, maaltijden, drankjes en toegangtickets inbegrepen.

Puy Du Fou

in Frankrijk

Reis doorheen de tijd naar de middeleeuwen of de Romeinse tijd in dit historische themapark. Geniet van spectaculaire shows!

Legoland

in Duitsland

In Legoland is zoveel te beleven! Verblijf er minstens enkele dagen in het Legoland vakantiepark of hotel vlakbij.

PortAventura

in Spanje

Geniet van de gekste attracties die alle records breken en waarbij de adrenaline door je aderen stroomt. Boek nu een sensationeel verblijf!

Phantasialand

in Duitsland

Beleef een wonderlijk avontuur in : Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mexico, Mystery of China Town. Verblijf in een themahotel van het park.

Movie Park

in Duitsland

Waan je in de films. Terwijl de ouders cowboy en indiaantje spelen in de Far West, ontmoeten de kleinsten Dora en Spongebob!

Siam Park

in Spanje

's Wereld beste waterpark met indrukwekkende attracties en glijbanen in een Thais decor, vuurspuwende draken en tempels inbegrepen!