Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Skigebieden Canada: boek uw portie wintersport bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Canada

Ski in Canada


Unieke Skivakantie in Canada!

De onmetelijke grootsheid van het landschap, de vederlichte en overvloedig aanwezige poedersneeuw en de perfect georganiseerde ski-infrastructuur maken van je skivakantie in Canada een onvergetelijke belevenis. En dit voor een prijs die niet duurder is dan de gemiddelde "Europese" skivakantie!

Skiën in Mont-Tremblant & Montréal (Oost-Canada)

Skioord Mont-Tremblant is het populairste vakantieoord in Noord-Amerika tijdens de wintermaanden. De geknipte bestemming voor een skivakantie in Oost- Canada. Met zijn 95 pistes vinden alle skifanaten er hun gading, ongeacht het niveau. Tremblant tijdens de winter… gewoonweg magisch. Klik hier voor meer info.

Skiën in Whistler & Vancouver (West-Canada)

Tijdens de 21ste Olympische Winterspelen waren de ogen van de wereld gericht op Vancouver en Whistler. Met méér dan 200 pistes staan de bergen Whistler en Blackcomb garant voor onvergetelijke ervaring voor alle skiërs. Het dorp Whistler met zijn vele winkeltjes, restaurants en ontspanningsgelegenheden zal beslist in de smaak vallen voor de après-ski! Sluit jouw vakantie af met een overnachting in Vancouver, een prachtige stad met kosmopolitische charme, omring door zee en bergen. Klik hier voor meer info.

Skiën in Banff & de Rockies (West-Canada)

De skistations van Banff en Lake Louise ontvangen jaarlijks meer dan 4,5 miljoen bezoekers. De panoramische uitzichten behoren hier tot de wereldtop! Tijdens dit verblijf kan je skiën in maar liefst 3 domeinen: Mount Norquay, Sunshine Village en Lake Louise. Klik hier voor meer info.

Boek nu jouw skivakantie in Canada!

Je kan deze skiprogramma's boeken bij jouw reisagent, via het Sales Team (070/224 031) of via usa.thomascook.be/Wintercanada

All Inclusive